19 / 04 / 2024

Yıl sonuna kadar üç şehir hastanesi daha açılacak!

Yıl sonuna kadar üç şehir hastanesi daha açılacak!

AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi"nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yıl sonuna kadar üç şehir hastanesi daha açılacak" dedi....



Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Ankara  Spor Salonu'nda düzenlenen "AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi"nde konuşma yaptı. Erdoğan, konuşması sırasında şehir hastanelerinden bahsetti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Sağlıkta devrim yaptık." diyen Erdoğan, hizmete sunulan hastaneler ve teknik donanımla adeta bir devrime imza attıklarını aktardı. 

Başkan Erdoğan, "Hey gidi Kılıçdaroğlu, hey. Onun SSK Genel Müdürü olduğu zamanı hatırlayın. SSK Genel Müdürü olduğu zamanlarda hastanelerimizin halini bilenler var aramızda, ben de biliyorum. Artık böyle bir hastane yok. Artık tüm hastanelerimiz gayet iyi bir konumda. Şimdi şehir hastaneleriyle sağlık hizmetlerimizi bir adım daha öteye taşıyoruz." diye konuştu. 

Elazığ Şehir Hastanesi'nin açılışıyla birlikte 6 şehir hastanesinin hizmete alındığını ifade eden Cmhurbaşkanı Erdoğan, "Yıl sonuna kadar Eskişehir, Ankara Bilkent ve Manisa'yı da açıyoruz. Bunlarla birlikte sağlıkta Türkiye sınıflar üstü bir yere doğru gidiyor." dedi. 


Geri Dön