23 / 04 / 2024

Eskişehir Şehir Hastanesi

Eskişehir Şehir Hastanesi

Şehir hastaneleri projesinde iki hastanenin daha sonuna gelindi. Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim tarihinde hasta kabulüne başladı. 

Yıl sonuna kadar üç şehir hastanesi daha açılacak!

AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi"nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yıl sonuna kadar üç şehir hastanesi daha açılacak" dedi....

Eskişehir Şehir Hastanesi Ağustos'ta açılacak!

Eskişehir Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak. 1081 yatak kapasitesi sahip olan hastanenin son hali görüntülendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Eskişehir Şehir Hastanesi'ne Avrupa'nın En İyi Sağlık Projesi ödülü!

Eskişehir Şehir Hastanesi henüz hizmete girmeden Avrupa'nın en prestijli sağlık yatırımları ödüllerini topladı.

Akfen İnşaat'a 'En İyi Sağlık Projesi' ödülü!

Sağlık Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen Kamu-Özel İşbirliği (PPP) modeliyle şehir hastaneleri atağına kalkan Türkiye’nin bu hamlesi yurtdışından ödülle taçlandı.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

71 Evler'de kurulacak 1081 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi inşaatı için çalışmalar hızlı başladı. Onlarca iş makinesi inşaat alanında gece-gündüz çalışırken, inşaat alanından çıkan topraklar Sultandere girişindeki alana taşınıyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Bu ay yıldızlı bayrak, Eskişehir'de ne kadar nazlı, ne kadar saygın dalgalanıyorsa Hakkari'de de Siirt'te de Şırnak'ta da öyle dalgalanacak. Çünkü, biz milletin birlik ve beraberliğinden yanayız, biz kardeşlikten yanayız"

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın katıldığı törenle atıldı. Hastanenin 2017 yılına kadar tamamlanması için söz alındı.

Eskişehir Şehir Hastanesi ihalesine en iyi teklif Akfen'den!

Akfen Holding bağlı ortaklığı Akfen inşaat Turizm'in kamu özel sektör ortaklığı (PPP) modelinde yapılacak Eskişehir Şehir Hastanesi'nin açık eksiltme ihalesine yıllık 127.9 milyon lira ile en iyi teklifi verdiğini duyurdu.

Eskişehir Şehir Hastanesi ihalesine 4 firmadan teklif!

Kamu-Özel İşbirliği Modeliyle "Eskişehir Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi" ihalesine 4 firma teklif verdi...

Eskişehir Şehir Hastanesi ihalesine 4 teklif!

Eskişehir Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi ihalesinde, 4 firma teklif verdi. İhaleye, dosyaların incelenmesinin ardından açık eksiltme usulü ile devam edilecek.

Akfen İnşaat'tan Isparta Şehir Hastanesi ihalesine en iyi teklif!

Akfen İnşaat, Isparta Şehir Hastanesi ihalesinde en iyi teklifi verdi. Devlet yüklenici firmaya 25 yıl kira bedeli ödeyecek

Sağlık Bakanlığı'ndan Eskişehir Şehir Hastanesi için ilan!

Sağlık Bakanlığı, Eskişehir Şehir Hastanesi'nin yapım işleri ile ürün ve hizmetlerinin temin edilmesi işi için bir ön yeterlik ilanı yayınladı

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirası 3,9 milyar TL'yi aştı!

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirasının 3,9 milyarı aştığını söyledi.

Ordu Şehir Hastanesi'nin imar planına itiraz!

Ordu Şehir Hastanesi için yapılmak istenen imar değişikliği planına Ordu Çevre Derneği itiraz dilekçesi verildi. ORÇEV Başkanı Ersan, "Arsanın eski sahipleri, buranın park alanı şartıyla kamuya devretti" diye açıklama yaptı. 

Eskişehir Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük yatırımlarından biri olan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Dev kampüs, açılış için gün sayıyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Eskişehir Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir, Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Eldemir, şu ana kadar 5 şehir hastanesinin açıldığını söyledi.

Eskişehir Şehir Hastanesi Ağustos'ta açılacak!

Eskişehir Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak. 1081 yatak kapasitesi sahip olan hastanenin son hali görüntülendi...

Bu yıl 5 ilde şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ankara Bilkent, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesi daha hizmete girecek.

Bu yıl 4 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığınca, bu yıl Eskişehir, Elazığ, Ankara ve Manisa'da olmak üzere 4 şehir hastanesi daha  hizmete sunulacak...

Bu yıl 21 şehir hastanesi için harekete geçilecek!

2018 yılının sonuna kadar Ankara Bilkent, Eskişehir ve Kayseri şehir hastanekeri hizmete açılacak. Şehir hastanesi sayısı beş yıl içerisinde 31’e ulaşacak.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Eskişehir Şehir Hastanesi'ne Avrupa'nın En İyi Sağlık Projesi ödülü!

Eskişehir Şehir Hastanesi henüz hizmete girmeden Avrupa'nın en prestijli sağlık yatırımları ödüllerini topladı.

Eskişehir Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 71 Evler Mahallesi'ndeki şehir hastanesi inşaat alanında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Eskişehir Şehir Hastanesi'nın yıl sonunda hizmete gireceği paylaşıldı.

Eskişehir Şehir Hastanesi Haberi

Eskişehir Şehir Hastanesi

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün yaptırdığı şehir hastaneleri projesi kapsamında yer alan 2 hastanenin yapımında daha sona gelindi. 

2017 yılında Yozgat, Mersin, Adana, Isparta şehir hastaneleri açılırken, bu yıl ilk olarak Mayıs ayında Kayseri Şehir Hastanesi, Ağustos ayında ise Elazığ Şehir Hastanesi hizmete açıldı. 

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 1.081 yatak kapasiteli Eskişehir Şehir Hastanesi ile 558 yataklı Manisa Şehir Hastanesi’nin yapım çalışmaları tamamlandı ve 30 Ekim Salı günü hasta kabul etmeye başladı.  

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde, odaların 437'si tek kişilik dizayn edildi, hastanede 191 de çift kişilik oda bulunuyor. Hastane 35 ameliyathane, 152 yataklı yoğun bakım ünitesi, 24 yataklı diyaliz ünitesi, 13 yataklı kemoterapi ünitesi ile hizmet verecek. 

Hastane 35 ameliyathanesi, 152 yataklı yoğun bakım ünitesi, 24 yataklı...