20 / 04 / 2024

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın katıldığı törenle atıldı. Hastanenin 2017 yılına kadar tamamlanması için söz alındı.




Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 71 Evler Mahallesi'ndeki Eskişehir Şehir Hastanesi Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, söz verdikleri bir eserin temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Burasının şifa yurdu olmasını dileyen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Bu hastane sadece Eskişehir'e değil civar vilayetlere de hizmet edecek sağlık külliyesi olarak inşa ediliyor" dedi.


Konuşmaların ardından Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, yüklenici firma yetkililerinden hastane inşaatının 2017 yılına kadar tamamlanması için söz aldı. Daha sonra protokol üyeleri beton dökme butonuna basarak, inşaatın temelini attı.


Programa, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ile vatandaşlar katıldı.


AA




Geri Dön