16 / 04 / 2024

Wyndham Hotels yıl sonuna kadar 7 otel açacak!

Wyndham Hotels yıl sonuna kadar 7 otel açacak!

Dünyada 9 binden fazla oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki yatırımlarına hız verecek. Türkiye'de 67 oteli bulunan şirket yıl sonuna kadar 7 otel daha açacak.



Lüks otel zinciri Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Türkiye'de 67 oteli bulunan şirket bu sayıyı 100'e tamamlamayı hedefliyor. 2018'de 4 yeni otelini hizmete açan firma yıl sonuna kadar 7 otelinin daha açılışını gerçekleştirecek. 

Wyndham Hotels & Resorts'un Türkiye’de Ramada by Wyndham, Ramada Encore by Wyndham, Wyndham Grand, Wyndham, TRYP by Wyndham ve Hawthorn Suites by Wyndham olmak üzere 6 markası bulunuyor. 

Wyndham Hotels & Resorts’ün Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanlığı görevine getirilen Dimitris Manikis, otel yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Manikisi, “ Birçok ülkede benzer problemlerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Ancak Türkiye kararlı davrandı. Krizde nasıl davranması gerekiyorsa onu yaptı. Süreci çok iyi yönettti. Türkiye’nin kendine has birçok özelliği ve güzellikleri var. Paris’in, Barselona’nın, Madrid’in güzellikleri nasıl alınamazsa, Türkiye’ninkiler de alınamaz. Paris’ten Eyfel Kulesini söküp götüremeyeceğinize göre, Türkiye’den Sultanahmet’i sökmezsiniz. Bu güzellikler Türkiye’ye ait. Türkiye kriz sonrasında dolulukları arttırdı. Şimdi ise sıra fiyatları arttırmaya geldi. Türkiye bu konuda avantajlı. Çünkü her alıcı için bir çeşidi var. BMW de böyledir. 6 farklı X modeli var. Her alıcıya hitap ediyor. Türkiye de böyle. Bodrum’da bir otele bir geceliğine 15 bin dolar ödeyenler de var, 50 dolar ödeyen de. Türkiye harika bir destinasyon. Farklı segmentlere hitap ediyor olması ise muhteşem” açıklamalarında bulundu.

Dünyada en geniş altıncı otel ağına sahip olduklarını belirten Manikisi, “Türkiye, dünyanın seçtiği bir ülke. Farklı insan kültürüne sahip ve misafir ağırlamayı çok iyi biliyor. Harika yemekler ve harika lüks otellere sahip. Turizm insanları birleştiren bir yapı. İnsanlar seyahat ettikçe, daha güzel başarılar yakalanacak. Hiçbir ayrım yapmadan insanları bir araya getiren tek etmen turizmdir. Türkiye de bunu çok iyi başarıyor” dedi.

Türkiye'deki toplam otel sayılarının 70'e ulaşacaklarını belirten firmanın Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı Edwin Broers “Türkiye kriz sürecini çok iyi yönetti. Oda fiyatları son iki yılda yüzde 25 yukarı çıktı. 2016’da yaşanan kötü süreçte Wyndham olarak kısa vadeli hiç düşünmedik. Aksine yatırımları azaltmadık ve devam ettik. Uzun dönemli düşündük” dedi.


Geri Dön