20 / 04 / 2024

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.



Uluslararası zincir otellerin arasında yer alan Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’nin 40 ilinde 8 marka ve 83 oteli olan Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Wyndham Hotels - Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis ve Wyndham Hotels - Resorts Türkiye Bölge Direktörü Ayça Beslen’in katılımıyla İstanbul’da bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Wyndham Hotels - Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, toplantıda grubun yeni yatırımlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye de 7 otel açacak!

"Anadolu’da büyüyecek"

Wyndham Grubu olarak turizmde yaşanan bu hareketliliği yeni otel yatırımlarıyla yanıtlayacaklarını vurgulayan Manikis,  şöyle konuştu:

"Türkiye’de şu anda 40 şehirde 83 otelimizle faaliyet gösteriyoruz. Yıl sonuna kadar 7 otel daha açacağız. İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas, Kuşadası’nda olacak yeni açılışlarımız.

2022 yılı içinde şimdilik 5 otel daha açma planımız var. Anadolu’ya baktığınızda tekstil, enerji ve sanayinin adeta motoru haline geldi. Bu da Anadolu şehirlerinde bir turizm hareketliliğini beraberinde getirdi. Bu hareketliliği Kapadokya’da, Bursa’da, Eskişehir gibi örneklerde görebiliyorsunuz ve biz de ikincil ve üçüncül şehirlerin önümüzdeki dönemde daha da öne çıkacağını düşünüyoruz."

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Accor Grubu Türkiye’de 21 otel için harekete geçti!

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!


Geri Dön