19 / 04 / 2024

Yılbaşı hediyeniz Altınbaş'tan olsun! Zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşı hediyeniz Altınbaş'tan olsun! Zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 Altınbaş zümrüt yüzük fiyatları...



Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim uyguladı. Erkenden uygun fiyatlarla yılbaşı hediyesi almak isteyenlere müjde! Altınbaş,zümrüt yüzüklere indirim yaptı. 

 Yılbaşı hediyeniz Altınbaş tan olsun! Zümrüt yüzüklere yüzde 40 a varan indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

ZÜMRÜT NE ANLAMA GELİR?

Zümrüt, yeşil rengi ve tonları olan bir değerli taştır. Taşlar arasında en narin taştır ve maharetli ustalar tarafından elde işlenmesini gerektirir. Zümrüt "güç taşı" olarak bilinir ve eski Mısır'dan beri birçok kral ve kraliçe tarafından mücevherlerde kullanılmıştır. Zümrüt iz ve damar içerir. Bu nedenle diğer taşların sahip olmadığı sis benzeri bir görüşe sahiptir.

Manevi olarak giyene huzur ve sükunet verir ve yaşama sevinci getirir. Sevinç, romantizm ve aşka bağlılığı temsil ettiği için nişan çiftlerinin ve tektaş evlilik tekliflerinin favorisidir. Eve bereket ve neşe getirdiğine inanılan zümrüt, yeni evlilik yolculuğunuzda siz ve eşiniz için anlamlı bir taş olacaktır.

Peki, Altınbaş'ta zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 Altınbaş zümrüt yüzük fiyatları...


Geri Dön