26 / 04 / 2024

D Diamond'da beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond'da beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond'da beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim yapıldı. Aşkın ve sadakatin simgesi beştaş pırlantaların fiyatları ne kadar? İşte 6 Aralık 2022 D Diamond beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...



D Diamond'da beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim yapıldı. Bu indirimden yararlanmak isteyen kişiler D Diamond'da beştaş pırlanta yüzük fiyatlarını araştırmaya başladı.

D Diamond da beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 50 ye varan indirim! 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

Genellikle aşkı, sadakati, huzuru, mutluluğu ve bereketi temsil eden beş taş yüzük, alyans olarak da kullanılabilir. Beştaş yüzükler genellikle beş yıllık evlilik veya ilişkiden sonra satın alınır ancak yıl dönümü, bebek hediyesi ve evlilik teklifi yüzükleri olarak da popülerdir.

Bestas yüzüğü, yüzüğe yerleştirilmiş beş taşlı ender takılardan biridir. Genellikle bir tektaş yüzükle eşleştirilen 5 taşlı yüzük tek başına da göz alıcıdır.

Peki, D Diamond'da beştaş pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? D Diamond beştaş pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 6 Aralık 2022 D Diamond beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön