29 / 03 / 2024

Zen'den yeni yıl hediyesi! Zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi! Zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim uyguladı. Peki, Zen'de zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte  28 Aralık 2022 Zen zümrüt yüzük fiyatları...



Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim uyguladı. Erkenden uygun fiyatlarla yılbaşı hediyesi almak isteyenlere müjde! Zen,zümrüt yüzüklere indirim yaptı. 

Zen den yeni yıl hediyesi! Zümrüt yüzüklere yüzde 50 ye varan indirim! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zümrüt Yüzük Modelleri Nelerdir?

Zümrüt taşının mükemmel yeşilini tarzınıza taşıyan zümrüt yüzükler ve her tarza hitap edecek geniş model yelpazesini çok seviyoruz. Zümrüt ve pırlanta yüzük modeli, zümrüdün zengin yeşili ile pırlantanın eşsiz parlaklığını aynı anda bünyesinde barındırıyor.

Altın zümrüt yüzük modeli, değerli taşların ve altının mükemmel evliliğini simgelemektedir. Doğanın en saf ve en değerli taşını zen ışıltısına sahip bu özel zümrüt yüzük modeli ile hayatınıza taşıyın.

Zümrüt Yüzük Nasıl Seçilir?

Zümrüt yeşili yüzük modeli seçerken zümrüt yeşili rengi belirleyici unsurdur. Yeşilin eşsiz tonlarına sahip pırlanta ve zümrüt yüzükler arasından beğendiğiniz modeli seçebilirsiniz.

Zen den yeni yıl hediyesi! Zümrüt yüzüklere yüzde 50 ye varan indirim! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zümrüt Taşının Anlamı Nedir?

Zümrüt Taşı; çiftlerin birbirlerine duyduğu duygusal bağı, sadakati, sevgiyi, sevginin ve duyarlılığın tüm tonlarını temsil eder. Doğanın çeşitli detaylarda sunduğu yeşilin kendine has tonuyla zümrüt taşı, fiziksel ve ruhsal sağlık sorunlarına da çare olarak biliniyor. Güçlendirici zümrüt taşının bir şifa kaynağı olduğuna inanılıyor.

Zümrüt Pırlanta Yüzükleri Nasıl Kombinlemelisiniz?

Zümrüt yüzük, her kombinasyonun ayrılmaz bir parçasıdır. Ancak doğanın en coşkulu rengi olan yeşili barındırmaları, çiçek desenleri ve doğanın renkleri ile harika ilişkiler kurmalarını sağlar. onun zümrüt yüzüğü. Desenli elbiseler, etekler, üstler ve abiye elbiseler ile kombinlenebilir. Zümrüt rengi günlük spor giyime de hareket ve estetik katar.

Peki, Zen'de zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte  28 Aralık 2022 Zen zümrüt yüzük fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön