19 / 04 / 2024

Yıldırım Belediyesi kaçak yapıları yıkmaya devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi kaçak yapıları yıkmaya devam ediyor!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım ' ı daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi ' nin diğer yandan da kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor...



Kentsel dönüşüm ile Yıldırım'ı daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi'nin diğer yandan da kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. 


YILDIRIM Belediye ekipleri tarafından önceden tespit edilen İsabey, Musababa ve Namazgah Mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı. Kaçak yapılaşmaya Belediye olarak asla tahammüllerinin olmadığını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Sanayileşme ve göç nedeniyle hızla ve çarpık olarak oluşan ilçemizde, yeni bir çarpıklığa asla müsamaha gösteremeyiz. Bu nedenle de kaçak yapılaşmaya asla ve asla taviz göstermeyeceğiz" dedi. 


MÜSADE ETMEYİZ 


Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Bir yandan Yıldırım'ın geleceğini planlarlarken diğer yandan da günün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kaçak yapılaşmayla mücadele de önem verdiğimiz konuların başında yer alıyor. Kaçak yapılaşma ile mücadelemize hız kesmeden devam edeceğiz. Ayrıca vatandaşlarımızın kaçak yapı konusunda duyarlı olmasını ve kaçak yapıdan uzak durmasını temenni ediyoruz" diye konuştu. 


Bursa Hayat 


Geri Dön