26 / 04 / 2024

Yıldırım Millet Mahallesi kreşe kavuşuyor!

Yıldırım Millet Mahallesi kreşe kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi'ne kreş inşa edecek.



 

Bursa Yıldırım, Millet Mahallesi’nde toplamda bin 181 metrekarelik alanda inşa edilecek kreş binası 2 katlı olarak olarak tasarlandı. Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, modern binanın içerisinde oyun ve etkinlik odası, uyku odası, emzirme odası, emekleme odası, alt açma odası, sağlık odası ve çok amaçlı salon bulunacak.

 

Yıldırım’ın her alanda gelişmesi adına oluşturdukları proje kapsamında bölgesel kreşlerin önemine değinen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmenin başlıca yolu çocuklara verilen değerden geçiyor. Öncelikli hizmet gruplarımız arasında yer alan çocuklarımızı kreşlerimizle geleceğe emin adımlarla hazırlayacağız” diye konuştu.

 

GÜÇLÜ NESİLLER GELECEĞE TAŞIYACAK

Millet Mahallesi’nde kreş binasının tamamlandığında ilçenin mevcut değerine artı katkı sağlayacağını söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri ve devlet yöneticileri bugünün çocukları arasından çıkacak. Her alanda tam donanımlı bireyler yetiştirerek güçlü Yıldırım’ı ve güçlü bir ülkeyi inşa etmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.


Geri Dön