23 / 04 / 2024

Yıldız Sitesi'nde 175 bin TL'ye! Hemen teslim!

Yıldız Sitesi'nde 175 bin TL'ye! Hemen teslim!

Muğla Gökova'da inşa edilen Yıldız Sitesi'nde fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor…



Doğan İnşaat tarafından Muğla Gökova Kozlukuyu mevkiinde hayata geçirilen Yıldız Sitesi'nin inşaatına 10 Nisan 2006 tarihinde başlandı. 6 müstakil villadan oluşan proje tamamlandı, villalar sahiplerine teslim ediliyor. Alanları 170 metrekare olan villalarda 3 oda, 1 salon, 1 kapalı mutfak, giriş katta 1 banyo ve ebeveyn yatak odasında saunalı bir banyo bulunuyor. Yıldız Sitesi'nde fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor, 350 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projenin satış yetkilisi Kayra Gayrimenkul Yatırım Danışmalığı tarafından isteğe bağlı olarak, sitede bulunan 6 villanın satış fiyatı ise 1 milyon TL olarak belirlendi.

Projenin inşa edildiği arsanın depreme karşı zemin etüd kontrolleri belediye tarafından yapıldı. Yapılarda kullanılan demir her beton döküm öncesi belediye fenni mühendisleri ve T.M.M.O (Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası) tarafından kontrolleri yapılarak uygunluk raporları verildi. Yine yapılarda kullanılan beton hazır beton olmakla beraber her katın beton dökümünden sonra örnekler alınarak belediye bünyesindeki kontrol laboratuarından uygunluk raporu aldı. Villaları nem ve rutubetten korumak amacı ile çatı ve temel izalasyonu yapıldı. Yapıların doğal ortamla iç içe olmasından dolayı yapıları bu atmosferin dışında tutmamak için çevre duvarları ve site içi yürüyüş yolları doğal taş ile yapıldı.

Yıldız Sitesi'nin ortak alanlarında havuz kortu, güneşlenme sahası ve bahçe bulunuyor. Ayrıca her villaya özel kapalı araç garajı mevcut. Villaların tamamı Gökova Körfezi ve Gökova Havzası manzaralı. 

0546 7894758
0533 2044380

Seda Tabak/ Emlakkulisi.com


Geri Dön