19 / 04 / 2024

Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlarından Altınok Öz'e ziyaret!

Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlarından Altınok Öz'e ziyaret!

YTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Berkmen ve Doç. Dr. Cemal Cenk Hamamcıoğlu Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ü ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.




Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Berkmen ve Doç. Dr. Cemal Cenk Hamamcıoğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ( TMMOB) İstanbul Şubesi Etkinlik Düzenleme Kurulu Sekreteri Akif Burak Atlar ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.


Konuklarına ilk olarak TAK Kartal’ın çalışma ofisini gezdiren Başkan Altınok Öz, ekibin çalışmalarını ve projelerini bir sunum eşliğinde tanıttı. Daha sonra proje odasını gezen konuklar, Başkan Altınok Öz’den Etap 1, Etap 2 projesi ile Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi ve Yakacık Havuzlu Sokak yanındaki park alanı ile ilgili bilgi aldı. Son olarak Kartal Belediyesi Sosyal Medya ekibiyle tanışan Akif Burak Atlar, Doç. Dr. Hülya Berkmen ve Doç. Dr. Cemal Cenk Hamamcıoğlu, Başkan Altınok Öz'ü ve ekibini çalışmalarından dolayı tebrik etti.



Kartal Belediyesi



Geri Dön