25 / 04 / 2024

Yimta İnşaat Essenora fiyat listesi!

Yimta İnşaat Essenora fiyat listesi!

Firma: Yimta İnşaat

Proje: Essenora

Yimta İnşaat Essenora fiyat listesi 228 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde 6 blok olarak hayata geçirilen proje Gaziosmanpaşa Küçükköy'de konumlandırılıyor...



Yimta İnşaat  Essenora  fiyat listesi bilgilerine geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor.


Toplam 750 adet konuta yer verilen Essenora Gaziosmanpaşa, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanlara sahip.


20 bin metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılan Essenora Evleri için banka kredisi kullanılabiliyor ve minimum yüzde 25 peşinat veriliyor.


Yimta İnşaat Essenora fiyat listesi


Yimta İnşaat Essenora fiyat listesi 228 bin TL'den  başlıyor. Projede  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


6 blok olarak planlanan Essenora Projesi'nde daire teslimleri 30 ay sonra yapılacak. Projede firma bünyesinde yapılan ödemelerde 24 ay vade farksız ödeme avantajı bulunuyor ve banka kredili ile firma bünyesinde yapılan ödemelerde yüzde 3 indirim yapılırken, yüzde 50 peşinat verildiğinde yüzde 6 indirim yapılırken, tamamı peşin yapılan indirimlerde de yüzde 10 indirim yapılıyor.


Essenora adres: Kemal şeker bulvarı 946. Sokak (Köşebaşı) / Fevzi Çakmak Gaziosmanpaşa - İstanbul


Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön