26 / 04 / 2024

Yirikler İnşaat Bura Residence satış ofisi!

Yirikler İnşaat Bura Residence satış ofisi!

Firma: Yirikler İnşaat

Proje: Bura Residence

Esenyurt'da inşa edilen Bura Residence projesinde konutların teslimleri bu yılın sonunda gerçekleşecek. Esenyurt Yirikler İnşaat Bura Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.



2 bloktan meydana gelen  Bura Residence  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. 


Yirikler İnşaat tarafından hayata geçirilen Bura Residence projesinde konut teslimleri 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.  Yirikler İnşaat  Bura Residence satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Bura Residence projesinde spor alanları, fitness center, sauna ve Türk hamamı gibi sosyal donatılar mevcut durumda. Yirikler İnşaat Bura Residence satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projenin daire fiyatlarından bahsedelim.


Esenyurt Bura Residence Evleri projesinde yer alan konutların tamamı satıldı. Yirikler İnşaat Bura Residence satış ofisi ile 0212 699 42 42 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Esenyurt Bura Residence nerede?

Bura Residence adres: Nazım Hikmet Bulvarı Esenyurt/İSTANBUL


 Yirikler İnşaat Bura Residence satış ofisi!


Esenyurt Bura Residence iletişim:

Telefon: 0212 699 42 42

Web Adresi: www.buraresidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön