24 / 04 / 2024

Yoğun ilgi gören Dream Town projesinde yeni uygulama!

Yoğun ilgi gören Dream Town projesinde yeni uygulama!

Dream Town projesinin satış ofisine yoğun talep nedeniyle sıramatik cihazı yerleştirildi. Bankalarda olduğu gibi önce sıra numarası alan daha sonra çay ve diğer ikramlarla sıralarının gelmesini bekleyen alıcılar oldukça memnunlar.



Kapış kapış ün son Dream Land Projesi ile inşaat sektöründe ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran başarının nıiman Halil Avcı ardından hayata geçirdigi Dream Town projesiyle takdir toplarken konut satışlan da daha temel alılmadan adeta kapış kapış oluyor.  Yoğun talep Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı. gösterilen ilginin tesadüf olmadığını belirterek, "Bizim her projemiz aynı yoğunlukta satılıyor. 


temsilcileriyle görüşüyorlar. Her bütçeye uygun ödeme seçeneğinin sunulduğu proje için yatırımcıların da yoğun ilgisinin bulunduğu gözleniyor. 550 Konuttan Oluşuyor İnşaat sektöründe.  Adana  ve İstanbul başla olmak üzere uluslararası birçok projede imzası olan Halil Avcı İnşaat. Merkez Seyhan ilçesinin Kıyıboyu mevkiinde Adananın en büyük projesine imza attı. 1979 yılından itibaren Adana'da faaliyet gösteren ve ismiyle güven yaratan Halil Avcı inşaat 100 bin metre kare üzeri inşaat alanıyla 550 konuttan oluşan Dream Town Projesi ile bugüne kadarki başarılarını adeta taçlandırdı. Her projesi kamu oyunda büyük yankı uyandıran Halil Avcı Şirketler Grubu, projelerini taahhüt ettiği tarihten çok önce tamamlayarak elde elliği güveni her geçen yıl pekiştirerek daha yüksek noktalara taşıyor. 


Her bütçeye uygun ödeme seçeneği var Dream Tovvn konutlarına sahip olabilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren Kıyı Boyu ndaki satış olisine giden çok sayıda vatandaş konutlar hakkında ayrıntılı bilgi alırken fiyat konusunda da müşteri Özellikle halta sonlarında gelen müşterilerimizi bekletmemek adına yoğun çaba harcasak da satış elemanlarımız taleplere yetişemiyor. Bu nedenle koydurduğumuz sıramatik cihazı ile sorunu çözdük. Böylece sıra bekleme yüzünden müşterilerimiz arasında çıkabilecek olası bir tartışmaya da önlemiş olduk" dedi. 


Posta Çukurova Gap 


Geri Dön