26 / 04 / 2024

Yok böyle fiyat! Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! 26 Aralık fiyat listesi

Yok böyle fiyat! Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! 26 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada'dan muhteşem bir kampanya daha. Samsung Galaxy A03 64 GB akıllı telefonlarda siteden alış veriş yapanlar için ''Eskiyi yenile'' yada ''alışveriş kredisi'' ile 399,30 TL'den başlayan fiyatla sahip olma imkanı sunuyor. Peki Samsung Galaxy A03 64 GB fiyatı ne kadar?



 

Bu sıralar kampanyaları ile gündeme gelen internet sitelerinden birisi de Hepsi Burada. Telefonların uçuk rakamlara ulaştığı günümüzde, fiyat performans ürünlerini uygun kampanyalar ve imkanlarla sizlerle buluşturuyor. 

6.5'' HD+ Sonsuz-V Ekrana sahip Galaxy A03, geniş ekranıyla keyifli bir deneyim sunar. Bu sayede favori videoları ve canlı yayınları rahatlıkla izleyebilir, oyunlarınızın zevkini çıkarabilirsiniz. Ergonomisi kadar şıklığıyla da sizi etkilemeye hazır Galaxy A03, modern dizayn estetiğini çapraz çizgili ışık deseni ve arka kısımdaki yumuşak mat yüzey ile bir araya geliyor.Peki Samsung Galaxy A03 64 GB fiyatı ne kadar?


 Yumuşak tasarımıyla elde rahat bir tutuş sağlar ve ekranda gezinmeyi kolaylaştırır. Siyah veya Mavi renklerden dilediğinizi seçin. Çift Kamera ile anı yakalayın Galaxy A03’ün 48MP ana kamerası ile en özel anlarınızı net ve güzel fotoğraflarla bakileştirin. 2MP Derinlik Kamerasının Canlı Odak etkileriyle arka plan ve ön plan odağını
 bile ayarlayabilirsiniz. Derinlik Kamerası ile önemli olana odaklanın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön