26 / 04 / 2024

Yozgat Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yozgat Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı 173 bin 292 metrekare alanda kurulacak Yozgat Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, “Daha Çok Yeşil” anlayışı doğrultusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Yozgat Çekerek’te yapılacak millet bahçesinin ihalesi dün yapıldı.

Bitki ve peyzajı ile Yozgat'a yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal alanı olacak.

Çocuk oyun alanlarının ve tematik bitki bahçelerinin olacağı millet bahçesinde 1269 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların yer alacağı millet bahçesinde yöreye özgü ürünlerin yer aldığı pazar yeri, çiçekli bitkiler ile vatandaşlar huzur içinde vakit geçirecek.

 

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön