27 / 04 / 2024

Ytong ailesi KKTC’de buluştu!

Ytong ailesi KKTC’de buluştu!

Türk inşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile KKTC’de düzenlenen 45. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi.



Türk inşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile KKTC’de düzenlenen 45. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. “1’likte Güçlüyüz” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi yeni yıla güzel ve enerjik bir başlangıç yaptı.


Türk Ytong Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticileri, Yetkili Satıcıları ve tüm satış ekibinin katıldığı 45. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda 2015 yılı değerlendirmesinin yanı sıra Türk Ytong’un 2016 yılı hedefleri paylaşıldı.


Liderlik bayrağı, ikinci 50 yılda da Ytong’un elinde olacak

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 52 yıllık köklü kültürü ile liderlik bayrağını elden bırakmadan yürümüş olan Türk Ytong’un, ikinci 50 yıl stratejisi çerçevesinde geleceğe aynı emin adımlarla ilerlediğini ifade etti. Hinginar, “2015 yılında Türkiye’de bütün olumsuz gelişmelere, belirsizliklere rağmen hedeflerimizi adım adım gerçekleştirdik. İki seçim yaşayan, bölgedeki tüm istikrarsızlık ve tehlikelerle mücadele etmek zorunda kalan, büyüme oranı azalan ülkemizde, 2015 yılında da tüm yılların en yüksek üretim ve satış rakamına ulaştık. Dünyanın ilk Yeşil Ytong tesisinin yatırımını tamamladık.” dedi.


Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörü açısından 2015 yılının kısa bir değerlendirmesini yapan ve 2016 için beklentilerini paylaşan Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, “Türkiye ekonomisi 2015 yılında beklentilerin altında bir büyüme kaydetti. İnşaat sektöründe de bir belirsizlik ve yavaşlama yaşandı. Buna karşın Türk Ytong olarak ciromuzu artırarak 2015 yılı için koyduğumuz hedeflerin üzerinde bir büyümeye imza attık. 2016 ve sonrası; Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliği gibi politikalarla desteklenen daha istikrarlı ve büyüyen bir pazara işaret ediyor” dedi.


Ytong 2016 yılı satış hedefleri için bir değerlendirme yapan Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak yeni ürünler ve gelişmeler hakkında da bilgi verdi. Toplantının ardından sahne alan ASPAVA ekibi, eğlenceli performansları ile izleyenlere zevkli dakikalar yaşattı. Akşam düzenlenen gala yemeğinde Ytong ile uzun yıllar işbirliği yapan Yetkili Satıcılara Kıdem plaketleri verilirken, 2015 yılının başarılı Yetkili Satıcıları da kupalarını aldılar.


Geri Dön