24 / 04 / 2024

Yücel Çelikbilek: Mülkiyet ve imarda destan yazdık!

Yücel Çelikbilek: Mülkiyet ve imarda destan yazdık!

Beykozlu Kastamonulular dayanışma gecesinde konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; "Halka söz verdik, azim, kararlılık ve gayretle çalıştık, mülkiyet ve imar konusunda destan yazdık" dedi



Beykozlu Kastamonulular tarafından Kavacık Aşşrom'da düzenlenen dayanışma gecesine AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Kızılay Genel Sekreteri ve İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, iş adamı Remzi Gür, muhtarlar, STK temsilcileri ve yaklaşık bin 500 ilçe sakini katıldı. 


1 Milyar 250 Milyon TL Beykozlunun Cebinde Kaldı 5 yılda ilçe için çok önemli hizmetler yaptıklarını söyleyen Başkan Çelikbilek sözlerine şöyle devam etti: "Beykoz'un çehresini değiştirecek, ilçeye vizyon kazandıracak önemli projeler hazırladık. Kimini hayata geçirdik, kimiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ancak mülkiyet ve imar çalışmalarında adeta destan yazdık. Yüz bin Beykozlu kardeşimizi Dar Gelirliler İçin 10 Bin Konut Müjdesi 2/B satışlarından elde edilecek gelirle dar gelirli vatandaşlar için konutlar yapılacağını da vurgulayan Başkan Çelikbilek; "Belediyemizin kasasına girecek olan parayla 5 ila 10 bin arasında, ihtiyaca göre dar gelirli vatandaşlarımıza uygun sosyal toplu konutlar üreteceğiz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Diğer taraftan başladığımız ve yeni geliştirdiğimiz projeleri de tamamlayarak Beykozlu vatandaşlarımıza hak ettikleri yaşam standartlarını sunmaya gayret edeceğiz. Bir birinden özel projelerle ilçe sakinlerimizin Beykoz'da daha büyük imkânlara kavuşmasını amaçlıyoruz. Biz bu güzel bölgede sizlerle yaşamaya devam etmek istiyoruz. Hiçbir Beykozlu kardeşimizin buradan ayrılmasını istemeyiz. Çünkü Beykoz sizlerle güzel." diyerek sözlerini noktaladı. 


Gecede İstanbul milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Beykoz Belediyesi meclis üyesi Muharrem Kaşıtoğlu Remzi Gür ve Kemal Akar, kısa birer konuşma yaparak ilçedeki başarılı hizmet ve çalışmalar dolayısıyla Başkan Yücel Çelikbilek'e teşekkür ettiler ve başarılarının devamını dilediler. 


2/B tapuları yarı fiyatına Kastamonulu vatandaşların yoğun katılım sergilediği gecede ilçe sakinlerine hitap eden Başkan Çelikbilek; "Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili bakanlık ve devlet kademelerinin desteği ve sundukları imkânlarla hamd olsun ilçemizde nesilden nesile devam eden imar sorununu çözdük. Kendilerine bir kez daha sizlerin nezdinde teşekkürler ediyorum. Söz verdiğimiz gibi ilçede tapulu, huzurlu ve mutlu bir yaşamı gerçekleştiriyoruz. 2/B arazilerinde yaşayan vatandaşlarımız tapularını yarı fiyatına alıyor. Bu gurur başta ilçe sakinlerimiz olmak üzere bize güvenen, inanan ve teveccüh gösteren herkesindir." dedi. 

arazi sahibi yaptık. Evlerinin tapularını veriyoruz. Yapmış olduğumuz imar planlarıyla da ellerini güçlendirdik. Milli Emlaktan devraldığımız bu arazilerin satışında net % 50 indirim yaptık. Bunun yanında 60 ay da vade imkânıyla ödemede kolaylık sağladık. Yapmış olduğumuz % 50 indirimin karşılığı tam olarak eski parayla 1 katrilyon 250 trilyon TL'dir. 100 bin insanımıza böldüğümüzde kişi başına 12 bin 500 TL her bir vatandaşımızın cebinde kalmış oluyor. Bu sizler için yapılmış çok özel bir çalışmadır. Türkiye'nin başka hiç bir yerinde olmayan bir uygulamadır. 

Sayın Başbakanımızın özel izniyle, bizlere duyduğu özel muhabbetiyle gerçekleştirilmiş büyük bir fırsattır." 


Tünaydın


Geri Dön