20 / 04 / 2024

Yüksek maaşla iş arayanlara müjde! KPSS şartı olmadan bu sektörde çalışabilirsiniz

Yüksek maaşla iş arayanlara müjde! KPSS şartı olmadan bu sektörde çalışabilirsiniz

Personel alımları vatandaş tarafında ilgi ile takip ediliyor. Kızılay, personel alımı ilanını duyurdu. KPSS şartı istenmeyen Kızılay iş ilanına başvurular sadece internetten alınıyor. Kızılay personel alımı başvuru sayfasına haberimizden ulaşabilirsiniz.



1868 yılında "Osmanlı Kızılay Cemiyeti" olarak kurulmuş ve 1869 yılında Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Hareketi'ne üye olmuştur. Kızılay, acil müdahale ve afet yardım hizmetleri, sağlık, kan bağışı kampanyaları, sosyal hizmetler ve eğitim programları sunmaktadır. Türkiye'de ve dünyada. Kuruluş adını merkezinin bulunduğu Ankara'nın Kızılay semtinden almaktadır.

Kızılay, Türkiye'nin en büyük insani yardım kuruluşudur. Kuruluş amacı, savaş zamanlarında yaralı askerlere yardım etmek ve afetlerde mağdur olan insanlara destek olmaktır. Kuruluşun temel amacı, insan hayatının korunması, insanlık onurunun korunması ve acıların hafifletilmesidir. Kızılay, Türkiye'de ve dünyanın birçok yerinde acil müdahale ve afet yardımı, sağlık hizmetleri, kan bağışı kampanyaları, sosyal hizmetler ve eğitim programları gibi hizmetler sunmaktadır. Kızılay, 1868 yılında "Osmanlı Kızılay Cemiyeti" olarak kurulmuş ve 1869 yılında Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Hareketi'nin bir üyesi olmuştur. Kuruluşun merkezi Ankara'nın Kızılay semtinde bulunmaktadır.

Yüksek maaşla iş arayanlara müjde! KPSS şartı olmadan bu sektörde çalışabilirsiniz

KIZILAY PERSONEL ALIMI HANGİ POZİSYONA YAPILIYOR?

Kızılay Sağlık A.Ş. biriminde İstanbul'un Asya Yakası'nda olan merkezde çağrı merkezi satış temsilcisi görevi yapacak ekip arkaşı alınacaktır.  Kızılay personel alımı için bazı koşullar aranıyor.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adayların en az lise mezunu olmaları şart. Tercihen sağlık alanından deneyimi olan kişiler ve check-up satış ve kampanya tanıtımında tecrübesi olan kişiler tercih edilecek.

Yapıcı ve pozitif haberleşme yeteneğine sahip olmak gerekiyor. Dinamik ve gelişime açık kişiler aranıyor. Erkek adayların askerlik hizmetini bitirmiş olmaları gerekiyor. Adayların seyahat manisinin olmaması gerekiyor.

 


Geri Dön