16 / 04 / 2024

Yüksek maaşla iş imkanı! Bakanlık tam 4 bin 147 kişi alacak

Yüksek maaşla iş imkanı! Bakanlık tam 4 bin 147 kişi alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye genelinde taşra teşkilatında çalışacak tam 4 bin 147 kişi yüksek maaş ile işe alınacak. İşte işe alımlar için başvuru şartları…



Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan iş arayanlara yüksek maaş ile iş imkanı haberi geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye genelinde taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere büro personeli, güvenlik görevlisi ve destek personeli alımlarının başladığını duyurdu.

Türkiye genelinde taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4 bin 147 sözleşmeli personel alacağını duyuran bakanlık tarafından, işe alım ile ilgili başvuru şartları da açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklama ile bakanlığın taşra teşkilatında görevlendirilmek  üzere, 300 Büro Personeli, 866 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 2 bin 981 Destek Personeli (temizlik) alınacağını bildirdi.

Yüksek maaşla iş imkanı! Bakanlık tam 4 bin 147 kişi alacak

İŞE ALIM BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Alınacak 300 büro personeli için aranan şartlar şu şekilde;

Alınacak 300 büro personeli için üniversitelerin en az lisans düzeyinde eğitim veren İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Uluslararası İlişkiler, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümleri ile bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş bölümlerinden mezun olmak şartı mevcut.

Büro personeli işe alımı 2020 yılı KPSS B grubu KPSS P3 puanı esas alınarak gerçekleştirilecek.


Geri Dön