26 / 04 / 2024

Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, araplara konut fırsatlarını sunarken kendi evini kaç bin dolara aldığını söyleyerek örnek verdi. Peki Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?



Pazar günü sabaha karşı Samsun'a gelen Arap gazeteci ve girişimcilere şehir tanıtımı yapılırken ençok konut fiyatlarının düşüklüğü vurgulandı. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da kendisinin 6 yıl önce evini 150 bin dolara aldığını söyledi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Turan Çakır, pazar sabaha karşı 03:00'de Samsun'a gelen Arap girişimcilere ve gazetecilere Samsunum 1 gemisinde kahvaltı verdi. 

Samsunlu gazetecilerin de katıldığı kahvaltının ardından denizden Samsun sahili ve dağ yamaçlarına doğru inşa edilen konutlar üzerinden inşaat yatırım fırsatları sunuldu. 


"150 BİN DOLARA ALDİM"

 Yusuf Ziya Yılmaz araplarla emlak konuşurken, 130 metrekare evlerin 100 bin dolara alınabileceğini söyledi. "Kendi evimi 150 bin dolara taksitle aldım." diyen Yılmaz,3+1 ve 4+1 dairelerin 100 ile 150 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satıldığını vurguladı. 


"KÖYLERDE KONUTALANİ OLUŞTURABİLİRİZ"

 Atakum'un tepesindeki köyleri işaret eden Başkan Yılmaz, arap yatırımcıların arzu etmesi halinde altyapı ve imar planları yeni hazırlanan o köylerin konut alanı oluşturalabileceğini kaydetti. 

Pazar günü Samsun'a gelen Araplar'a iki avantaj sunuldu: konut ve fiyat. 

Ayrıca, köyleri imara açma sözü verildi. 


Yenises


Geri Dön