26 / 04 / 2024

Yuva Kağıthane satılık daire!

Yuva Kağıthane satılık daire!

Firma: Yılmaz Ulusoy Holding

Proje: Yuva Kağıthane

Banka kredisiyle ev sahibi olma imkanı sunan Yuva Kağıthane projesinde daire teslim tarihi 2014 Ocak ayı olarak planlanıyor. Yuva Kağıthane satılık daire fiyatları 360 bin liradan başlıyor...




Yuva Kağıthane projesi 12 katlı 2 bloktan meydana geliyor.  Yuva Kağıthane  satılık daire bilgisi için haberimizi okuyabilirsiniz.

Yuva Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükseliyor. Proje   Yılmaz Ulusoy Holding  tarafından inşa ediliyor. Yuva Kağıthane resimleri için projenin web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yuva Kağıthane teslimleri 2014 Ocak ayında yapılması planlanıyor. 2 bin 800 metrekare de yeşil alan bulunan projede bir çok sosyal olanak mevcut. Yuva Kağıthane projesi inşaat alanı ise 3 bin 500 metrekare.

Yılmaz Holding Yuva Kağıthane projesi 80 adet konuta veriyor. Yuva Kağıthane satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Yılmaz Holding Yuva Kağıthane fiyat listesi 360 bin liradan başlangıç gösteriyor. Yuva Kağıthane satılık daire fiyat bilgisi için satış ofisini arayabilirsiniz.

Daire sahibi olmak isteyenlere banka kredisi imkanı sunan Yuva Kağıthane ödeme planına göre yüzde 25 peşinat ödemesi yapılıyor. KDV oranı ise yüzde 1 olarak belirlendi.

Yuva Kağıthane nerede?

Yuva Kağıthane iletişim:
Yuva Kağıthane satış ofisi adres : Remax Sinerji Ofisi  Merkez Mah. İsmetpaşa Cad. No 2 Kat 1 Kağıthane

Telefon : 0 (212) 324 24 30
Web Adresi: www.yuvakagithane.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön