19 / 04 / 2024

yuva kağıthane iletişim

yuva kağıthane iletişim

Yuva Kağıthane teslim tarihi Ocak 2014 yılı olarak belirtiliyor. Yüzde 1 KDV ile satışların yapıldığı Yuva Kağıthane projesinde son 6 konutun satışı devam ediyor...

Yuva kağıthane satılık!

Yuva Kağıthane projesi 3 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Yuva Kağıthane satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Yuva Kağıthane satılık daire!

Banka kredisiyle ev sahibi olma imkanı sunan Yuva Kağıthane projesinde daire teslim tarihi 2014 Ocak ayı olarak planlanıyor. Yuva Kağıthane satılık daire fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

Yuva Kağıthane resimleri!

Yılmaz Ulusoy Holding girişimi Yuva Kağıthane projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler mevcut. Yuva Kağıthane resimleri haberimizin devamında yer alıyor...

Kağıthane Yuva Evleri'nde 360 bin liraya! Ocak'ta teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Kapıthane'de Yılmaz Ulusoy Holding tarafından inşa edilen Kağıthane Yuva Evleri'nde fiyatlar 360 bin liradan başlıyor. Projede konutların teslimleri Ocak ayında gerçekleştirilecek...

Yuva Kağıthane - Yılmaz Ulusoy Holding 2014 yılında teslim!

Yılmaz Ulusoy Holding imzası taşıyan Yuva Kağıthane projesi 2014 yılının Mart ayında teslim edilecek. Projede minimum metrekare fiyatı 4 bin 250 TL...

Yuva Kağıthane iletişim ve telefon numarası !

Yuva Kağıthane iletişim , telefon numarası , adres ve Yılmaz Ulusoy İnşaat hakkındaki bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz...

Yuva Kağıthane fiyatları minimum 4 bin 250 TL! 2014'te teslim!

2014 yılının Mart ayında teslim edilecek olan yuva Kağıthane fiyatları 4 bin 250 TL'den başlıyor. Projede toplam 80 adet daire bulunuyor...

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Yavuz Çıtak tarafından kuruldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Yuva Mermer Otomotiv İletişim İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuva Mermer Otomotiv İletişim İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Çevik ve Yusuf Variş  tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı! 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Toykar tarafından kuruldu. 

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Genisys Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Genisys Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Kağıthane Seba Suites iletişim bilgileri!

Seba Suites projesi Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje iki blok olarak hayata geçirildi...

NEF Kağıthane 05 satış ofisi iletişim!

NEF Kağıthane 05 projesi NEF imzasıyla İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Projede 31 Ekim'e kadar sürecek "Şimdi al 2019'da öde'' kampanyası uygulanıyor...

Tempo City Kağıthane iletişim!

Tempo City Kağıthane iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 217 daire ve 17 ticari birimden meydana gelen projede teslimlerin 2019 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

yuva kağıthane iletişim Haberi

yuva kağıthane iletişim


İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane bölgesinde hayata geçiriliyor olan Yuva Kağıthane Evleri projesi Yılmaz Ulusoy Holding tarafından inşa ediliyor. Yuva Kağıthane teslim tarihi öncesinde projeden bahsedelim.


Yuva Kağıthane Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verildi. 3+1 dairelerin satıldığı Yuva Kağıthane Evleri projesinde kalan son 6 adet konutun satışı devam ediyor.


Yuva Kağıthane Evleri projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Yuva Kağıthane projesinde bloklar 12 katlı olarak tasarlandı. 3 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor olan Yuva Kağıthane Evleri projesinde banka kredisi kullanılıyor.



Yuva Kağıthane teslim tarihi!


Yuva Kağıthane teslim tarihi Ocak 2014 yılı olarak belirtiliyor. Yuva Kağıthane Evleri projesinde 1+1 dairelerin satış fiyatları 375 bin liradan, 2+1 dairelerin satış fiyatları 490...