19 / 04 / 2024

Yuva Kağıthane satılık!

Yuva Kağıthane satılık!

Firma: Yılmaz Ulusoy Holding

Proje: Yuva Kağıthane

Yuva Kağıthane satılık konutları 360 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Projenin teslimlerinin Ocak 2014'te yapılması hedefleniyor...




Kağıthane Yuva Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. Yılmaz Ulusoy Holding'in projesi olarak yükselen  Yuva Kağıthane  satılık konutları 12 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor.


Toplam 80 adet konutun yer aldığı Yuva Kağıthane projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipinde tasarlandı.


Yuva Kağıthane satılık konutlarında inşaat alanı 3 bin 500 metrekare olarak belirlendi ve 2 bin 800 metrekare de yeşil alan için ayrıldı.


Yuva Kağıthane satılık!


Yuva Kağıthane satılık daireleri 360 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Peşin ödeme ile konut sahibi olunabilen Kağıthane Yuva Evleri projesinde banka kredisi imkanından da yararlanılabiliyor. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde banka kredisi imkanından yararlanılabiliyor. Projede KDV yüzde 1 olarak uygulanıyor.


Ulaşım açısından çok avantajlı bir konumda yer alan Yuva Kağıthane satılık projesinde bir çok sosyal olanak bulunuyor. Kağıthane Yuva Evleri teslimleri 2014 Ocak'ta gerçekleştirilecek.


Kağıthane Yuva Evleri iletişim!


Telefon : 0 (212) 324 24 30

Web Adresi: yuvakagithane.com

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön