23 / 04 / 2024

Yuvacık Tınaztepe Evleri'nde dubleks daireler 110 bin TL'ye!

Yuvacık Tınaztepe Evleri'nde dubleks daireler 110 bin TL'ye!

Kocaeli Başiskele Tınaztepe Caddesi'nde ALBODE İnşaat tarafından yapılan 2 blok 17 daireden oluşan Tınaztepe Evleri'nin inşaatı hızla devam ediyor



ALBODE İnşaat tarafından Başiskele'de yaptırılan Tınaztepe Evleri büyük bir hızla devam ediyor. 90-95 metrekare daire ve dublekslerin fiyatları 110.000 TL'den başlıyor. Cephesi ve katına göre fiyatlanan daire ve dubleksler kullanım olarak da oldukça iyi dizayn edilmiş. L şeklinde konumlanan 2 blokta bulunan tüm dairelerin cepheleri açık ve dağ yada deniz manzarasına hakim. Özellikle temelden alıp kazanmak isteyenler için oldukça iyi bir fırsat olan Tınaztepe Evleri ortalama 81 0 ay içerisinde teslim edilecek. 


135.000 TL'YE 3+1 DAİRE 

Tınaztepe Evleri'nin avantajları 3+1 dairelerde de devam ediyor. Tamamı dubleks olan 3+1 daireler, 1 20-1 25 metrekare aralığında. Yine cephe ve mimarisine göre 1 35.000 TL'den başlayan fiyatlar ilk alıcıya kazandırıyor. Tamamı çatı dubleksi olan 3+1 dairelerde iç metrekarelere göre ihtiyacınızı karşılamanız mümkün. Büyük salon, küçük balkonlu veya ortalama metrekare bir salon ve büyük teras balkon tercih edebilirsiniz. 


BÜYÜK İNDİRİM VAR 

İnşaat süreci devam ettiği için erken alım yapmak isteyenler için ekstra iskontalar yapılıyor. Erken alımın en büyük avantajlarından olan renk seçimi gibi detaylar da diğer bir avantaj. Kapı rengi, mutfak dolabı rengi, duvar rengi gibi zevkle alakalı konularda seçenek sahibi olmak istiyorsanız erken hareket etmenizde fayda var. Daireniz için ekstra isteyebileceğiniz donanımlar içinde, ana plana sadık kalmak kaydıyla ve ücreti karşılığı destek veriliyor. 


KOLAY ULAŞIM İMKANI 

Oldukça merkezi konumda olan Tınaztepe Evleri; TED Koleji'ne 1 kilometre, Anadolu lisesine 2 kilometre, şehir merkezine 9 kilometre, camiye 500 metre, minibüs güzergahına 50 metre, Yuvacık merkeze 3 kilometre, diş hastanesine 4 kilometre, üniversitenin Kullar kampüsüne 25 kilometre mesafede. Sitede yaşamak isteyenler ancak havuz tercih etmeyenler için de oldukça iyi bir yatırım. Genel olarak sitelerin havuzlu yapılmasından dolayı maliyetler ve aidatlar yükselir. Havuz ihtiyacınız yoksa mutlaka değerlendirebileceğiniz güzel bir site sizleri bekliyor. 


2 FİRMA YETKİLİ 

2 emlak firmasının ortak projesi olan Tınaztepe Evleri'nin satışları hızla devam ediyor. İnşaat çalışmasının her aşamasında alıcılarına destek veren 2 emlak firması yetkili olarak Gülender Sargın'ı tayin etmiş durumda. Detaylı bilgi ve randevu için 0538 274 78 58 nolu telefondan ulaşmanız mümkün. 

www.kocaeliemlak.com ve www.ınvestturkey.com internet adreslerinden de detaylara ulaşmanız mümkün. Bu fırsatı kaçırmayın... 


Bizim Kocaeli


Geri Dön