19 / 04 / 2024

Yuvacık Tınaztepe Evleri

Yuvacık Tınaztepe Evleri

Kocaeli Başiskele Tınaztepe Caddesi'nde ALBODE İnşaat tarafından yapılan 2 blok 17 daireden oluşan Tınaztepe Evleri'nin inşaatı hızla devam ediyor

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

Kocaeli Manar Yuvacık Konutları satışa çıktı!

Kocaeli'de hayata geçirilen Manar Yuvacık projesi özellikleriyle göz kamaştırıyor. Proje, ‘Yeşilin ortasındaki cennet’ sloganıyla satışa çıktı.

İzmir Tınaztepe Hastanesi'nin inşaatı 2017'de başlayacak!

Buca Tınaztepe'ye yapılacak şehir hastanesi için çalışmalar başladı. Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre hastane inşaatına 2017'de başlanması hedefleniyor.

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Evleri başvuru!

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Evleri başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri fiyatları!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Başvuruları 14 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak olan projede 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Karaman Merkez Kırbağı TOKİ Evleri başvuru!

Karaman Merkez Kırbağı TOKİ Evleri başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Projede başvuru ücreti olarak 500 TL kabul edilecek.

Yuvacık Tınaztepe Evleri'nde dubleks daireler 110 bin TL'ye!

Kocaeli Başiskele Tınaztepe Caddesi'nde ALBODE İnşaat tarafından yapılan 2 blok 17 daireden oluşan Tınaztepe Evleri'nin inşaatı hızla devam ediyor

Yuvacık Barajı hidroelektrik santraline dönüştü!

Kentin su ihtiyacını karşılayan Yuvacık Barajı'yia arıtma tesisi arasındaki 38 metrelik kot farkını değerlendiren Kocaeli Belediyesi, yerleştirdiği türbinlerle elektrik üretmeye başladı.

Yuvacık Doğa Evleri konumuyla dikkat çekiyor!

Kent Konut tarafından Kocaeli Başiskele ilçesi Yuvacık mevkiinde yapılan Doğa Evleri'nde 102 adet 115 metrekare 3+1 ve 52 adet 78 metrekare 2+1 daire yer alıyor.

Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşam sunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor.

Yuvacık Tınaztepe Evleri Haberi

Yuvacık Tınaztepe Evleri

ALBODE İnşaat tarafından Başiskele'de yaptırılan Tınaztepe Evleri büyük bir hızla devam ediyor. 90-95 metrekare daire ve dublekslerin fiyatları 110.000 TL'den başlıyor. Cephesi ve katına göre fiyatlanan daire ve dubleksler kullanım olarak da oldukça iyi dizayn edilmiş. L şeklinde konumlanan 2 blokta bulunan tüm dairelerin cepheleri açık ve dağ yada deniz manzarasına hakim. Özellikle temelden alıp kazanmak isteyenler için oldukça iyi bir fırsat olan Tınaztepe Evleri ortalama 81 0 ay içerisinde teslim edilecek. 


135.000 TL'YE 3+1 DAİRE 

Tınaztepe Evleri'nin avantajları 3+1 dairelerde de devam ediyor. Tamamı dubleks olan 3+1 daireler, 1 20-1 25 metrekare aralığında. Yine cephe ve mimarisine göre 1 35.000 TL'den başlayan fiyatlar ilk alıcıya kazandırıyor. Tamamı çatı dubleksi olan 3+1 dairelerde iç metrekarelere göre ihtiyacınızı karşılamanız mümkün. Büyük salon,...