29 / 03 / 2024

Yuvataş İnşaat, Kurtköy'de villalar ile büyüyecek!

Yuvataş İnşaat, Kurtköy'de villalar ile büyüyecek!

Alizepark ve Denizpark sitesi gibi butik projelerini gerçekleştiren Yuvataş İnşaat, Kurtköy Akfirat bölgesinde villa yapımına odaklandı. Tepe Park villalarını hayata geçiren Yuvataş, Akfırat'ta yeni villa yapmak için arsa satın almaya devam ediyor.  



Yuvataş İnşaat Genel Koordinatörü Güzin Ervardar, imarın tamamı villa olan Akfıraf ta bir villa kent doğduğunu söyleyerek şu değerlendirme de bulundu: 'Bölge tamamlanmış altyapısı, yolları, düzgün şehirleşmesi, hiç gecekondu ya da çarpık yapılaşmanın olmaması ile dikkat çekiyor. Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı, alışveriş merkezleri, Marmaray, ulaşım kolaylığı bölgenin artı özellikleri. Kısa bir dönem içinde Kurtköy - Akfırat bölgesi İstanbul'un önemli ve özellikli merkezlerinden biri olacak.'

Yine Akfırat bölgesinde arsa aldıklarını aktaran Ervardar, Akfırat'ta 48 bin metrekare alan üzerine kurulan Tepe Park'taki 42 villanın büyük bir bölümün satıldığını sadece 12 villa kaldığını söyledi.

Tepe Park projesinden daha çok genç ailelerin konut aldığını belirten Ervardar, 'Bu ailelerin ya ilkokul ya da ilkokul çağına gelen çocukları var. Daha çok çocuklarına bahçe ortamı sunmak isteyen profosyeneller geliyor' dedi.

Projenin dört tarafının bahçe olmasına rağmen, hiçbir villanın diğeri ile ortak duvarı olmadığım söyleyen Ervardar, bunu 'gerçek müstakil' yaşamı sağlamak için yaptıklarını kaydetti. Projede kurulan arıtma sistemi ile yağmur suları ve atık suların değerlendirilerek, bahçe sulamasında kullanıldığım anlatan Ervardar şu bilgiyi verdi: 'İnşaatta son teknoloji üretim sistemleri ve izolasyon yapıldı. Villaların içinde merkezi klima sistemi, merkezi elektrik süpürgesi, otomatik panjur, bahçede otomatik sulama sistemi gibi konfora ilişkin birçok detay bulunuyor.'

Bölgede arsa fiyatlarının son dönemde hızlı bir artış trendinde olduğunu kaydeden Ervardar, metrekare fiyatlarının 200-250 dolar civarında seyrettiğini vurguladı. 'Dolayısıyla biz neredeyse arsa fiyatına satıyoruz' diyen Ervardar, 'Ama bu birazda krizin etkisiyle oluşan fiyatlar. Tüketicinin satın alma hevesini kırmamak adına yapılması gereken zamlar yapılmadı. Bundan sonra yükselen bir trend olacak. 1 yıl sonra buradaki fiyatların 1 milyon doların üzerine çıkacağını düşünüyorum' açıklamasını yaptı.
Dünya

www.tepepark.com
Tepe Park Villaları: 0216 677 11 70


Geri Dön