18 / 04 / 2024

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Shanlı Yı tarafından kuruldu.



Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Shanlı Yı tarafından kuruldu.

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü atık elektrikli ve elektronik eşyaların toplanması geri dönüşüm ve geri kazanımlarının yapılması. Her türlü atık metallerin toplanması ayrıştırılması ve değerlendirilmesi. Mevzuata uygun biçimde hurda metal ticareti, ithalatı ve ihracatı. Ömrünü tamamlamış plastik ve lastik türevlerinin toplanması, yeniden işlenmesi, işletilmesi, ayrıştırılması ve değerlendirilmesi, yeniden hammadde, yarımamul veya mamul biçiminde işlenmesi ticareti, ithalatı ve ihracatı. İş konusunda geri kazanımı mümkün olan her çeşit cihaz veya parçasının olduğu halde, tamir edilerek veya tamir ettirilerek ticareti ve ihracatı. Her türlü faaliyeti ile ilgili lavoratuvar cihazı, makine ve cihazların kendisini ve yedek parçalarının ticaretinin, ithalatının ve ihracatının yapılması. Mevzuatta göre müsaade edilen her çeşit atığın yurt içinde alım satımı, Mevzuatta göre müsaade edilen her çeşit atığın yurtdışından veya serbest bölgelerden ithalatı, yutdışına veya serbest bölgelere ihracatı Mevzuata uygun biçimde atık yönetimi ve atık taşıma hizmetleri sunmak. Her çeşit karayolu motorlu aracı ile mevzuata uygun biçimde yurtiçinde ve yurtdışında lojistik, taşımacılık ve atık taşıma hizmetleri sunmak. Karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolları üzerinden yapıabilecek her türlü taşımacılık hizmetlerini sunmak, aracılık etmek ve danışmanlığını yapmak. Depolaması yasak olmayan depolama usul ve yöntemleri kanun kararname, tebliğ ve yönetmeliklerle belirlenmiş, ilgili bakanlık valilik kaymakamlık belediye veya diğer kamu kurum kuruluşlarının izin ve oluruna bağlı, lisanslı veya lisans gerektirmeyecek şekilde atıkların cins ve özelliğine göre gerek kendisine ait gerekse gerekli müsaade ve lisanslarını almış olan diğer kurum ve kuruluşların uygun depolarında depolama. Evsel ve evsel nitelikli endüstriyel atıkların geri kazanılmasını sağlamak, geri kazanımın ekonomik ve teknik olarak mümkün olmaması halinde, ortaya çıkan atıkların insan ve çevre sağlığına zarar vermemesi için tüm önlemleri alarak hacminin azaltılması, kısmen enerji ve kompost elde edilmesi amacı ile termik ve biyolojik işlemlere tabi tutulmasını sağlamak ve bunun için gerekli ekipmanları almak kiralamak. Termik ve biyolojik işlemlere elverişli olmayan veya bu işlemler sonucu yan ürün olarak atıkların depolanmasını temin etmek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrımenkulü alabilir, kiralayabilir , satabilir, işletebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek edebilir, ipotek fek edebilir. Ayrıca gayrımenkuller ile ilgili tapu dairelerinde mevzuatta yer alan her türlü resmi işlemi yapabilir. Her türlü kredi ve finansman aracı ve finansal kiralama ile gayrımenkul, motorlu araç, makine ve ekipman alabilir, kiralayabilir. Her çeşit karayolu motorlu aracını kendi sermayesi ile alabilir ve satabilir. Ayrıca kredi, finansal kiralama, kiralama biçimlerinde de her çeşit motorlu aracı alabilir, kiralayabilir.
 


Geri Dön