25 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Ormanada'da 1 milyon 100 bin dolara villalar!

Zekeriyaköy Ormanada'da 1 milyon 100 bin dolara villalar!

Firma: Eczacıbaşı Gayrimenkul

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın İstanbul Zekeriyaköy'deki konut projesi Ormanada'da yemyeşil bir alan içinde villa ve konut seçenekleri sunuluyor.



Eczacıbaşı Gayrimenkul’ün İstabul Zekeriyaköy'de Ekim 2010'da temelleri atılan projesi Ormanada 2 etap halinde 220 dönümde yükseliyor. 


Teslimlerine 2013 Nisan'da başlanacak projede toplamda 273 konut bulunuyor. 188 adet beş farklı tip villa ile 81 adet 15 farklı tip sıra ev içeren Ormanada projesinin 25 dönümü yeşil alan olarak tasarlandı. 


Ormanada Zekeriyaköy'de büyüklüğü 290 ila 700 metrekare arasında değişen müstakil villalar 1 milyon 1 bin dolar ve 2 milyon 500 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satılıyor.


Büyüklükleri 150 ile 300 metrekare arasında değişen sıra evler ise 595 dolar ile 880 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Projde yyüzde 25 peşinat ile konut kredisi kullanmak mümkün.


Şehir trafiğinin sıkıntısını yaşamadan Boğaz ve Maslak hattına 15 dakikada erişilebilecek uzaklıkta yer alan Ormanada Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli ve Maslak bölgesindeki metro duraklarına yakın konumda. 


Ormanada Zekeriyaköy'de 24 saat kesintisiz güvenlik, yürüyüş ve bisiklet yolları, biri kapanabilir iki adet tenis kortu, basketbol ve çok amaçlı spor sahası, sekiz adet çocuk parkı ile iki adet rekreasyon alanı, Adameydan, Adamekan ve Adaçarşı’da keyifli buluşmalar için kafe-restoran, çarşı alanı, açık ve kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu, pilates-fitness merkezi, sauna, buhar odası ve masaj odaları 5 dönüm doğal bostan alanı bulunuyor.


Ormanada, pek çok eğitim kurumuna yakınlığı nedeniyle avantajlı bir konuma da sahip bulunuyor. Açı Okulları, The British International School, Doğa Koleji, Darüşşafaka Okulları, Enka Okulları, Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü, Koç Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Bahçeköy Kampüsü, Ormanada’nın yakınında bulunan okullardan bazıları.


Acıbadem Maslak Hastanesi’nin (15 dakika) yakınlığı sayesinde sağlık konularında tüm ihtiyaçlar karşılanabiliyor.


Özellikle hafta sonu programları için ideal alternatifler sunan Ormanada’ya en yakın plaj ve yeşil alanların başında Burc Beach, Dalia Beach, Belgrad Ormanı ve Atatürk Arboretumu yer alıyor.


0212 201 59 30

www.ormanada.com

Burcu KILIÇARSLAN 


Geri Dön