19 / 04 / 2024

istanbul zekeriyaköy villa projeleri

istanbul zekeriyaköy villa projeleri

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın İstanbul Zekeriyaköy'deki konut projesi Ormanada'da yemyeşil bir alan içinde villa ve konut seçenekleri sunuluyor.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satılıyor!

Süperstar Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satışa çıkarıldı. Arap müşterinin alıcı olduğu villa 40 milyon TL'ye satılıyor.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Demet Özdemir Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı!

Acarkent'te kiralık evde yaşayan Demet Özdemir, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel oyuncu Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı.

Cem Yılmaz'ın Zekeriyaköy'deki villası için vergi tartışması!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy’deki havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Lüks villa için milyon liralarla ifade edilen satış ve kazanç beklentisi olunca haliyle ‘vergisi var mı’ diye de merak ediliyor...

Kubilay Aka ile Miray Daner Zekeriyaköy'deki lüks villaya taşındı!

İki buçuk yıllık ilişkilerini ağustos ayında bitiren Oyuncu Kubilay Aka ile Miray Daner yeniden barıştı. Çift, Zekeriyaköy’de aylık kira bedeli 11 bin lira olan iki katlı villa tuttu.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Geçtiğimiz günlerde evlenen Hazal Kaya ile Ali Atay, Zekeriyaköy'de ortalama 15 bin TL'ye bahçeli bir villa arıyor. 

Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı!

Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı. Yeni evi için aylık 10 bin lira kira ödeyecek olan İynemli, villada 150 bin liralık tadilat yaptırdı.

Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Reyting rekorları kıran Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

istanbul zekeriyaköy villa projeleri Haberi

istanbul zekeriyaköy villa projeleri

Eczacıbaşı Gayrimenkul’ün İstabul Zekeriyaköy'de Ekim 2010'da temelleri atılan projesi Ormanada 2 etap halinde 220 dönümde yükseliyor. 


Teslimlerine 2013 Nisan'da başlanacak projede toplamda 273 konut bulunuyor. 188 adet beş farklı tip villa ile 81 adet 15 farklı tip sıra ev içeren Ormanada projesinin 25 dönümü yeşil alan olarak tasarlandı. 


Ormanada Zekeriyaköy'de büyüklüğü 290 ila 700 metrekare arasında değişen müstakil villalar 1 milyon 1 bin dolar ve 2 milyon 500 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satılıyor.


Büyüklükleri 150 ile 300 metrekare arasında değişen sıra evler ise 595 dolar ile 880 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Projde yyüzde 25 peşinat ile konut kredisi kullanmak mümkün.


Şehir trafiğinin sıkıntısını yaşamadan Boğaz ve Maslak hattına 15 dakikada erişilebilecek uzaklıkta yer alan Ormanada Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli ve Maslak bölgesindeki...