19 / 03 / 2024

Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı!

Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı!

Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı. Yeni evi için aylık 10 bin lira kira ödeyecek olan İynemli, villada 150 bin liralık tadilat yaptırdı.



Şehir hayatından sıkılan Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı. Yeni evi için aylık 10 bin lira kira ödeyecek olan İynemli, villada 150 bin liralık tadilat yaptırdı.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre, İynemli, 'İçerde' dizisinde birlikte rol aldığı kankası Çağatay Ulusoy gibi, yeni evi için tercihini ormanlarla çevrili Zekeriyaköy'den yana kullandı. Kankası ile komşu olan İynemli; Çağatay Ulusoy gibi Cansit Villaları'nda oturmak yerine, hemen yanındaki, kirası daha mütevazı olan Garanti Koza Evleri'ne taşınacak.

KİRALADIĞI EVE 150 BİN TL HARCADI

Yaklaşık 2.5 ay önce aylık 10 bin liraya kiraladığı evinin içini gönlüne göre dekore ettirmek isteyen İynemli'nin, dekorasyon için yaklaşık 150 bin lira harcadığını öğrendim.

Uzun süren tadilat, nihayet bitmiş ve Aras Bulut İynemli, önceki hafta yeni yuvasına taşınmış.

Ünlü oyuncunun yeni yuvasını dostlarına göstermek için yakında bir parti vereceği de kulağıma geldi. Umarım iyi günlerde oturur.

Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı!

Cansit Villaları'nda 600 metrekare büyüklüğünde, dört katlı, havuzlu bir villada oturan Çağatay Ulusoy, aylık 4 bin dolar kira ödüyor.

 


Geri Dön