28 / 03 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Başak Dizer'le evlilik hazırlığı yapan Kıvanç Tatlıtuğ, Zekeriyaköy'de villa arayışlarına başladı. Havuzlu ve bahçeli evleri gezen ünlü oyuncu, 3 milyon liraya kadar parayı da gözden çıkardı.



Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, evlilik hazırlıklarına hız verdi. Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı Başak Dizer'le nikah masasına oturma kararı aldığı konuşulan Tatlıtuğ, evlendikten sonra yaşayacağı ev arayışlarına da başladı. 


NET KARARINI VERMEDİ 

Geçtiğimiz yıl Sarıyer Garipçe Köyü'ne yatırım yapan ünlü oyuncu, Başak Dizer'le oturmak için de ilk tercihini Sarıyer'den yana kullandı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, önceki günlerde Zekeriyaköy'de birçok villayı gezdi. Tatlıtuğ'un olmazsa olmazları ise villanın dubleks, bahçeli, havuzlu ve yaklaşık 300 metrekare civarında olmasıydı. Şimdilik herhangi bir villada net kararını vermeyen yakışıklı oyuncu, aynı bölgede villa arayışlarını sürdürüyor. 


GÖZDEN UZAK OLSUN... 

Kıvanç Tatlıtuğ'un baktığı villa fiyatlarının 1 buçuk ile 3 milyon lira arasında değiştiği öğrenildi. Yakışıklı oyuncu, bu tavrıyla da "Bonkör damat" dedirtti. Bu arada şu anda Ulus'ta oturan yakışıklı oyuncu, evlendikten sonra gözlerden uzak olmak için Zekeriyaköy'ü tercih etti.


Takvim


Geri Dön