25 / 04 / 2024

Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satılıyor!

Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satılıyor!

Süperstar Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satışa çıkarıldı. Arap müşterinin alıcı olduğu villa 40 milyon TL'ye satılıyor.



Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Ufuk Özcan bugün kaleme aldığı "40 milyonluk evi satılıyor" başlıklı yazısında Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'de satılan villasını kaleme aldı. "Zekeriyaköy'deki  villasını 4 yıl önce satılığa çıkartan Ajda Pekkan, evine 40 milyon lira değer biçmişti." diyerek yazısına başlayan Özcan devamında şunları kaleme aldı. 

Zekeriyaköy'deki villasını 4 yıl önce satılığa çıkartan Ajda Pekkan, evine 40 milyon lira değer biçmişti. Bir ara Dubaili bir prensin alacağı konuşulan villaya çok teklif gelmiş fakat Ajda Pekkan, 40 milyon liradan bir kuruş aşağı inmemişti. Evi hala satılıkta olan ve baştan aşağı tadilat yaptıran Ajda Pekkan'a bu kez Arap bir müşteri çıkmış.

Ajda Pekkan ın Zekeriyaköy deki villası satılıyor!

Ailesi ile birlikte her sene İstanbul'da tatil yapan Arap iş adamı, Ajda Pekkan'ın evinin fotoğraflarını çok beğenmiş ve görmek istemiş. Dolardaki artış ile birlikte evin fiyatını uygun bulan bu iş adamı, bakalım evi alacak mı? 4 yıldır oturmadığı bu evi satmak için uğraşan Ajda Pekkan, bu kez fiyatta anlaşırsa bu muhteşem dekorasyonlu evini satmış olacak.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!


Geri Dön