24 / 04 / 2024

Zeki Toçoğlu Erenler yatırımlarını anlattı!

Zeki Toçoğlu Erenler yatırımlarını anlattı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toçoğlu " İlçemizde yeni duble yol çalışmaları gerçekleştireceğiz. Yeni içmesuyu yatırımı yapacağız.” dedi




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Sakaryapark’ta gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yarımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz ile çok sayıda muhtar katıldı.


Yatırımlar Artıyor

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erenler Belediyesi Başkanı Cavit Öztürk, “Muhtarlarımızla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bugüne kadar önemli projeleri hayata geçirdik. Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eliyle ilçemizde önemli bir yatırım ivmesi yakaladık. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilçemizde gerçekleştirilen tüm yatırımlar için teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.


Muhtar Hizmetleri İçin Daire Başkanlığı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin geleceği adına çok önemli projeleri hayata geçirdik. Yeni projeler için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızı her zaman çözüm ortağı olarak gördük. Muhtarlarımızın taleplerine kayıtsız kalmadık. Muhtarlarımıza elimizden gelen desteği verdik. Büyükşehir bünyesinde de yeni bir düzenleme yaptık. Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı kurduk. Artık muhtarlar tüm taleplerini daire başkanlığımıza iletecek ve sonuç da daire başkanlığımızdan alınacak. Sistem artık daha hızlı ilerleyecek” diye konuştu.


Erenler’e Yeni Yatırım

Erenler’de kısa süre içerisinde önemli düzenlemelerin gerçekleştirildiğini de açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “Hayvan pazarını daha iyi şartlarda hizmet sunması için Alancuma’ya taşıdık. İlçede sıkışıklığa neden olan tır garajını kaldırdık ve 1. OSB’nin karşısında modern bir Tır-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi inşa ettik. Sakaryapark’ımızı hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Bölgede inşa ettiğimiz HES, şehrimiz için enerji üretmeye devam ediyor. 1 yılı aşkın sürede yaklaşık 9 milyonluk enerji üretimi gerçekleştirdik. Doğu bölge sulama projesini hayata geçirdik. Sakarya Nehrinin doğusunda kalan yaklaşık 10 bin dönümlük arazi suyla buluştu. Asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Yeni projelerimiz de var. İlçemizde yeni duble yol çalışmaları gerçekleştireceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde ilçemizin eskiyen içmesuyu hattını yenileyeceğiz. Bu sayede bölgedeki kayıp kaçağa ve zaman zaman yaşanan kesintilere kesin çözüm getirmiş olacağız” dedi.


Birliğimiz Daim Olsun

Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun 16 ilçemize de hizmet ulaştırıyoruz. Milletimize hizmet ulaştırmak, talepleri yerine getirmek amacıyla gece gündüz sahadayız. Hamdolsun şehrimiz önemli bir ivme kazandı. Gerek altyapı gerekse üst yapıda önemli mesafe aldık. Artık Büyükşehir’le hizmetlerdeki kalite de arttı. Artık tüm mahalle yolları birinci sınıf asfaltla buluşuyor. İçmesuyunda bir problem yaşanmaması için çalışıyoruz. Muhtarlarımız bizi iyi tanır. Biz hayata geçiremeyeceğimiz hizmetlerin sözünü vermeyiz, söz verdiğimiz işleri de muhakkak yaparız. Önümüzde önemli bir seçim var. İnşallah birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön