20 / 04 / 2024

ZEN'den yarımtur ve tamtur yüzüklere yüzde 45'e varan indirim! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

ZEN'den yarımtur ve tamtur yüzüklere yüzde 45'e varan indirim! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zen Pırlanta'dan müjde geldi. Zen Pırlanta, yarımtur ve tamtur yüzüklere yüzde 45'e varan indirimler uyguladı! Peki, Zen'de yarımtur ve tamtur pırlanta yüzükler kaç TL? İşte 30 Kasım 2022 Zen yarımtur ve tamtur pırlanta yüzük fiyat listesi...



Zen Pırlanta'dan müjde geldi. Zen Pırlanta, yarımtur ve tamtur yüzüklere yüzde 45'e varan indirimler uyguladı! Bu indirimlerden faydalanmak isteyenler Zen Pırlanta'da yarımtur ve tamtur yüzük fiyatlarını araştırmaya başladı. 

Sonsuz aşkı ve bitmeyen ilişkileri simgeleyen yüzüğün etrafına değerli taşların yerleştirildiği özel yüzük modeline tam yüzük denir. Gerçek aşkın ve bağlılığın sembolü haline gelen pırlanta yüzük Zen'de indirimde!

ZEN den yarımtur ve tamtur yüzüklere yüzde 45 e varan indirim! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yüzüğün yaklaşık yarısının pırlanta gibi değerli taşlarla çevrelendiği yüzük modeline yarım bükümlü veya yarım daire alyans denir. Bu tür modeller, yüzük boyunca dizilmiş taşlı modellere göre daha ucuz olması ve bazı kullanıcılar için daha kullanışlı olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Günümüzde pek çok çift alyans için sade bir model yerine değerli taşlı yarım daire modeli tercih ediyor.

Peki, Zen'de yarımtur ve tamtur pırlanta yüzükler kaç TL? İşte 30 Kasım 2022 Zen yarımtur ve tamtur pırlanta yüzük fiyat listesi...


Geri Dön