24 / 04 / 2024

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep toplanıyor!

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, İstanbul’un en prestijli bölgesi Bostancı’da hayata geçirdiği deniz manzaralı Zer Bostancı projesi için 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep topluyor



Ceylan İnşaat çok kazandıran konut projelerine Zer Bostancı ile bir yenisini daha ekliyor. İstanbul’un en prestijli semtlerinden Bostancı’da hayata geçirilecek projeden lansman öncesinde ilk konut alacaklar avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Zer Bostancı projesinde 750 bin TL’den başlayan ön talep fiyatları, hem bu prestijli bölgede ulaşılabilir ev sahibi olmak isteyen aileler hem de kısa sürede kazanmak isteyen yatırımcılar için fırsat sunuyor.


Bostancı’nın merkezinde inşa edilen Zer Bostancı projesinde, 62 daire ve 2 ticari alan yer alıyor. Deniz manzaralı farklı büyüklüklerde 2+1 dairelerin bulunduğu proje, cazip lokasyon avantajını konforlu bir yaşam alanıyla buluşturuyor. Bağdat Caddesi, deniz otobüsü iskelesi ve otobüs duraklarına yürüme mesafedesinde yer alan Zer Bostancı, kiraz bahçelerinin içinde inşa ediliyor. Modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle desteklenen proje, sosyal hayattan kopmadan huzuru yakalamak isteyenlere hitap ediyor.


Projeyle ilgili her türlü bilgiye www.zerbostanci.com adresinden veya 444 70 16 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


CEYLAN inşaat, İstanbul Bostancı'da inşa edeceği Zer Bostancı için 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön talep topluyor. 


Vatan




Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ceylan İnşaat, deniz manzaralı Zer Bostancı projesi için 750 bin liradan başlayan fiyatlarla ön talep topluyor.


BOSTANCI'DA hayata geçirilecek projeden lansman öncesinde ilk konut alacaklar avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Zer Bostancı projesinde 750 bin TL'den başlayan ön talep fiyatları, hem bu prestijli bölgede ulaşılabilir ev sahibi olmak isteyen aileler hem de kısa sürede kazanmak isteyen yatırımcılar için fırsat sunuyor. 


TOPLAM 62 DAİRE 

Zer Bostancı projesinde, 62 daire ve 2 ticari alan yer alıyor. Deniz manzaralı farklı büyüklüklerde 2+1 dairelerin bulunduğu proje, Bağdat Caddesi, deniz otobüsü iskelesi ve otobüs duraklarına yürüme mesafedesinde yer alıyor. 


Özgür Düşünce


Geri Dön