24 / 04 / 2024

Zeray Esil Kartepe satışta! Yeni proje!

Zeray Esil Kartepe satışta! Yeni proje!

Firma: Zeray İnşaat

Proje: Esil Kartepe

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Zeray Esil Kartepe'de yer alan konutlar satışa çıktı. Projenin teslim tarihi Temmuz 2023 olarak belirlendi.



Kocaeli'de sayısız proje hayata geçiren  Zeray İnşaat   Esil Kartepe Projesi için düğmeye bastı. 501 adet konutun yer aldığı Zeray  Esil Kartepe  Projesi'nde yer alan daireler alıcılarını bekliyor.

Proje içerisinde 1+1, 2+1, 3+1  bahçe dubleks daire, 3+1 normal daireler,  3+1 teras dubleks daire, 4+1 normal daire yer alıyor. Proje içerisindeki dairelerin büyüklükleri 259 metrekare ile 464 metrekare arasında değişiyor.

Zeray Esil Kartepe satışta! Yeni proje!

Çok sayıda sosyal olanağın yer aldığı Zeray Esil Kartepe'de açık-kapalı yüzme salonları, fitness, hamam sauna ve hobi alanları yer alıyor. Proje içerisinde otopark da bulunuyor.

Zeray Esil Kartepe Projesi'nde yer alan dairelerin fiyatı 876 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Kartepe Diş Hastanesi'nin karşısında hayata geçirilen Zeray Esil Kartepe şehir merkezine oldukça yakın konumda bulunuyor. Proje aynı zamanda Sembol AVM'ye de oldukça yakın mesafede yer alıyor. 

Esil Kartepe’ye 15 dakika mesafede yer alan ve Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’da, yürüyüş ve bisikletler için özel doğa parkurları, kuş gözlem alanı, atlı binicilik, sportif olta balıkçılığı, kamping gibi birçok aktivite yapılabiliyor. Bunun ile beraber ziyaret edenleri büyüleyen Hobbit evlerinde konaklama imkanı da yer alıyor.

Zeray Esil Kartepe satışta! Yeni proje!

Projede Kartepe Golf Kulubü 1000 metrekarelik alana yapılmış suni göleti, bir adet Fairway Bunker, bir adet Deep Bunker, bir adet Scotch Bunker'ı, mevcut. İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü’nün arasındaEsil Kartepe, İstanbul’a sedece 45 dakika uzaklıkta yer alıyor.

 

Adres:Ataevler Mahallesi Sapanca Yolu Caddesi No:18 Kartepe/Kocaeli
Telefon: 444 91 41

https://www.zerayinsaat.com.tr/projeler/satistaki-projeler/zeray-esil-kartepe#projectmain

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön