29 / 03 / 2024

Zeytinli Konutları'nda sona gelindi!

Zeytinli Konutları'nda sona gelindi!

Selimiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor.İnşaat çalışmalarının sürdüğü proje kısa sürede sahiplerini bulacak.



İlçe genelinde yapmış olduğu konutlarla vatandaşların konut ihtiyacını her geçen gün azaltan Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara yeni konutlar yapmaya devam ediyor. Selimiye Mahallesi'nde yapımı devam eden 2+1 Zeytinli Konutlarındaki 3 bloğun inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Vatandaşlara, doğalgazlı, asansörlü, oyun alanlarının olduğu nitelikli bir mekan sunmak için ellerinden gelen gayreti gösteren Şehitkamil Belediyesi, hızla yükselen konutların inşaat çalışmalarında sona yaklaştı. Yapılan konutlarla daha modern bir mahalle statüsüne dönüşeceğini dile getiren Onatkutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Korurer; "Mahallemizde yapılan konutlarda kısa bir süre içinde tamamlanma aşamasına gelindi. Bu konutlarımız oturma aşamasına yaklaştı. İnşallah kısa bir süre içinde yeni hemşerilerimiz mahallemize gelmiş olacaklar. Bu konutlardan alan insanların gerçekten şanslı olduklarını düşünüyorum. Çünkü binaların kalitesine baktığımızda çok nitelikli bir şekilde inşa edildiler. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak olan doğalgazlı, asansörlü, depreme dayanıklı kaliteli binalar olacak. 


Vatandaşlarımız son derece modern ve güzel bir mekanda yaşama imkanına sahip olacaklar. Bu konutların yapılmasıyla birlikte mahallemizin değeri de arttı. Buraya yüzlerce aile yerleştiğinde mahallemizde bulunan esnafımıza da fayda sağlayacak. 

Çünkü onlarda alışverişlerini mevcut esnafımızdan yapacaklar. Böylece esnafımızın da yüzü gülmüş olacak. Bu güzel hizmetlerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim" dedi. 


Gaziantep Gap


Geri Dön