26 / 04 / 2024

ZGF'de dünya parke sektörünün geleceği konuşulacak!

ZGF'de dünya parke sektörünün geleceği konuşulacak!

Domotex Middle East Halı ve Zemin Fuarı' nda, dünya parke sektörünün geleceğini şekillendirecek, ZGF 2013 başlıklı çok önemli bir forum düzenlenecek. Forumda, dünya parke sektörünün geleceğini şekillendirecek



Domotex Middle East Halı ve Zemin Fuarı' nda, dünya parke sektörünün geleceğini şekillendirecek, ZGF 2013 başlıklı çok önemli bir forum düzenlenecek.
Bu yıl inşaat sektörünün de büyük ilgi gösterdiği DOMOTEX Middle East Halı ve Zemin Fuarı' nda, dünya parke sektörünün geleceğini şekillendirecek, ZGF 2013 başlıklı çok önemli bir forum düzenlenecek.
Dünya parke sektörünün geleceğinin konuşulacağı ZGF 2013 forumu, İstanbul Fuar Merkezi'ndeki Domotex Middle East Fuarı kapsamında 08 Kasım 2013 Cuma günü, saat 14.30'ta yapılacak. Dünya çapından uzmanların ve sektör yetkililerinin bir araya geleceği forum, Deutsche Messe Worldwide - Hannover Messe International İstanbul, GET Dış Ticaret - ORSIAD Gazetesi ortak çalışması olacak. Dünya parke sektörünün geleceğini aydınlatacak çok önemli bir organizasyon olan ZGF 2013'ün konu başlığı "Parke Sektörüne Uluslararası Bakış" olarak belirlendi.
Alt başlıklar ve tartışılacak konular arasmda; Sürdürebilir Üretim, Sürdürebilir İstihdam konuları yer alıyor. Forumda, parke sektörü konularında uzman ve tecrübeli dernek başkanları ve yetkililerce, enine boyuna irdelenip, gelecek yıllarda yapılacak olan eylem planlarının da yol haritası çizilecek. Konuşmacıların ve moderatörün yönlendirmesi ve foruma gelen izleyicilerin sorucevap şeklinde aktif katılımıyla zenginleşecek olan ZGF 2013, parke sektörü için yeni gelişmelerin adresi olmayı hedefliyor. Forumun moderatörlüğünü İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Naci Güngör yapacak.
Diğer konuşmacılar arasmda Yıldız Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yön. Kurulu Üyesi İsmail Hakla Yıldız, Kastamonu Entegre A.Ş. Parke Satış Müdürü Ahmet Çetinkaya, Avrupa Laminat Parke Üreticileri Derneği EPLF Yönetici Direktörü Peter H. Meyer, Amerikan Ahşap İhracat Konseyi AHEC Mimari Pazarlama Danışmanı Criswell Davis, Parke Sanayi Avrupa Federasyonu FEP Genel Sekreteri François Sougnez bulunuyor.
Danışmanlık şirketi Ernst & Young'ın "Avrupa Gayri Menkul Yatırım Eğilimleri 2013" raporuna göre Türkiye emlak yatırımı açısından Avrupa'nın gözde ülkeleri arasmda yer alıyor. Fuar yetkilileri, İnşaat sektörünün 2013 yılında yüzde 5'lik bir büyüme beklentisi ve hükümetinin "Kentsel Dönüşüm Projesi" ile önümüzdeki 20 yıl içinde apartman daireleri ve büyük yerleşim komplekslerine yapılması öngörülen 400 milyar dolarlık yatırımın, sektörün yan sanayisine de katkı sağlayacağmı belirtiyor.
Bu bağlamda DOMOTEX' te sergilenecek ürün portföyünün bu yıl inşaat sektörünün özel ihtiyaçlarına cevap verecek çeşitlilikte olacağını ekliyorlar.
Bu yılki DOMOTEX Middle East't, el yapımı ürünler (halı, kilim ve paspaslar) makine ürünleri (halı, kilim ve dokuma zemin kaplamaları), esnek yer döşemeleri, laminat, ahşap ve parkelerin yanı sıra, doğal taş, mermer ve seramik yer karoları, yapay çim ve spor zeminler, elyaf, iplik ve dokuma kumaşlar sergilenecek.


Hürses

Geri Dön