26 / 04 / 2024

Zihni Aldırmaz: Adana Büyükşehir Belediyesi 1 metrekare arsa satmadı!

Zihni Aldırmaz: Adana Büyükşehir Belediyesi 1 metrekare arsa satmadı!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 3.5 yıllık dönem içinde meclis kararıyla 1 metrekare bile arsa satmadığı belirtildi. Arsa satılmadığı gibi Büyükşehir Belediyesi'ne 526 bin metrekare arsa kazandırıldığı vurgulandı




Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Zihni Aldırmaz'ın başkanlık görevi yaptığı yaklaşık 3.5 yıllık dönem içinde meclis kararıyla 1 metrekare bile arsa satmadığı belirtildi. Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada bu dönemde arsa satılmadığı gibi Büyükşehir Belediyesi'ne 526 bin metrekare arsa kazandırıldığı vurgulandı.  Adana  Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Büyükşehir Belediyesi Zihni Aldırmaz'ın göreve geldiği 17 Haziran 2010 tarihinden günümüze kadar meclis kararıyla hiç arsa satışı yapmamıştır. Buna karşılık belediyemize 526 bin metrekare arsa kazandırılmıştır. 


İller Bankası'ndan alınan kredilerin tamamı belediye kasamıza girmeden direk müteahhitlere ödenmektedir. 

Bu paraların başka yerlerde kullanılması mümkün değildir. İller Bankası ve Büyükşehir kontrolörleri yapılan harcamaları denetlemektedir. Yanlış bir işlem yapılması mümkün değildir." 


Adana Günaydın


Geri Dön