29 / 03 / 2024

Adana Büyükşehir Belediyesi Karaisalı’ya spor salonu yaptı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Karaisalı’ya spor salonu yaptı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Seyhan ve Sarıçam ilçelerinden sonra Karaisalı’ya da spor salonu yaptı. Her türlü salon sporunun yapılabileceği tesis aynı zamanda 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip....



Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı ilçesine spor salonu kazandırdı.


‘Her İlçeye Spor Salonu’ sloganıyla bir süre önce çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi Seyhan ve Sarıçam ilçelerinden sonra Karaisalı’ya da spor salonu yaptı. Her türlü salon sporunun yapılabileceği tesis aynı zamanda 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, spor salonunun Karaisalı ilçesine hayırlı olmasını diledi. Hizmette gençlere öncelik verdiklerini belirten Zihni Aldırmaz, “Verdiğimiz destekle Adana’da 113 bin 500 gencimize spor yaptırıyoruz. Bunun yanında güney kuzey ayrımı yapmadan kentimize spor tesisleri kazandırıyoruz. Bir süre önce ‘Her İlçeye Spor Salonu’ anlayışı ile yola çıktık. Seyhan ve Sarıçam’ın ardından Karaisalı ilçemizdeki spor salonunu da tamamladık. Sırada Yüreğir ve Çukurova var.” dedi.


Adana Büyükşehir Belediyesi Sarıçam ve Seyhan’daki spor salonları gibi Karaisalı’daki spor salonunu da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ‘gerektiğinde kullanmak’ kaydıyla devredecek.


Zaman



Geri Dön