19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası Bankkart’ı olanlar için açıklandı! Sadece 10 gün kaldı! İşte detaylar!

Ziraat Bankası Bankkart’ı olanlar için açıklandı! Sadece 10 gün kaldı! İşte detaylar!

Ziraat Bankası Bankkart’ı olan herkesi ilgilendiriyor. Ziraat Bankası Bankkart’ı olanların 10 günleri kaldı. İşte detaylar!



ZİRAAT BANKASI BANKKART DETAYLARI!

Ziraat Bankası müşterileri için önemli bir kampanya açıklaması geldi. Banka yaptığı açıklamasında TatilBudur sitesi üzerinden yapılacak tek seferlik 8 bin 500 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde ek 600 TL hediye verileceğini duyurdu.

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibinin harcamalarına eklenecektir. Kampanya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar için geçerlidir. Ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanya içinde değildir. Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal veya iade edilmesi halinde verilen Bankkart Liralar iade edilecektir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve TatilBudur kampanya koşulları için değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bankkart ile TatilBudur aracılığıyla tek seferde yapılacak 8.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 600 TL Bankkart Lira verilecektir. Bankkart’ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TatilBudur’dan tek seferde yapacağınız 8.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 600 TL Bankkart Lira verilmektedir. Bunun yanında yaz otellerinde peşin fiyatına 3 ile 8 taksit fırsatı sunulacaktır.

Kampanya 1 ile 21 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden ya da SMS ile katılım sağlayabilirsiniz. SMS ile kampanyaya katılmak için Bankadan kayıtlı cep telefonunuzdan TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS atabilirsiniz.  Kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması istenecektir. Kazanılan Bankkart Liralar 29 Ağustos tarihinde yüklendikten sonra 29 Eylül 2022 tarihine kadar kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 30 Eylül 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Bakan Nebati sitem etti! “Akaryakıt indirimleri gazetelerin manşetlerinde yer almıyor”

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları belli oldu mu? Dana eti kilo fiyatı ne kadar olacak?

Konut, ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti! Bankalar üst üste duyurdu! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön