26 / 04 / 2024

Ziraat Bankası kredi faiz oranları ne kadar Ekim 2019?

Ziraat Bankası kredi faiz oranları ne kadar Ekim 2019?

Ziraat Bankası bireysel kredi ürünleri kapsamında konut kredisi, ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bankanın kredi kampanyaları ve faiz oranları ne kadar?



Ziraat Bankası Ağustos başında uygulamaya başladığı kampanya kapsamında konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.99’a indirdi. Ardından Merkez Bankası’nın Eylül ayı faiz indirimi sonrasında ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşüren banka Ekim ayı itibariyle de taşıt kredisinde yüzde 0.49’dan başlayan faiz oranları kullandırmaya başladı. Ziraat Bankası konut ve taşıt kredisi kampanyaları kapsamından en düşük kredi faiz oranlarını kullandırıyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası indirimle beraber konut kredisi vadesini de 10 yıldan azami olarak 15 yıl vadeye çıkardı. Banka güncel olarak 500.000 TL’ ye kadar yüzde 0.99 faiz oranı ile 500.000 TL üzerinde kullanımlarda ise yüzde 1.19 faiz oranı ile kredi sağlıyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi için ise maaşını bankadan alan tüketiciler için yüzde 1.25 maaş müşterisi olmayan tüketiciler için de yüzde 1.35 faiz oranı sunuyor. Kredi azami olarak 5 yıl vadeye kadar kullanılabiliyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Ziraat Bankası taşıt kredisi kampanyası dahilinde yerli üretim olan binek ve ticari araçlar için yüzde 0.49 ile yüzde 0.69 arasında faiz oranı ile kredi sunuyor. Banka kampanya dışında kalan konutlar için ise kaskosu bankadan yapılırsa yüzde 1.25, kaskosuz olarak da yüzde 1.27 faiz oranı ile kredi kullandırıyor.


Geri Dön