19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası yeni kampanyasını resmen duyurdu! 75 TL hediye edilecek! Bankkart'ı olanlar hemen baksın!

Ziraat Bankası yeni kampanyasını resmen duyurdu! 75 TL hediye edilecek! Bankkart'ı olanlar hemen baksın!

Ziraat Bankası merakla beklenen yeni kampanyasını resmen duyurdu. Kampanya kapsamında 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira hediye edilecek. 



Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada 16 Kasım - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 Türk Lirası ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 Türk Lirası Bankkart Lira verilecek.

Söz konusu kampanyadan yararlanmak için Bankkart Mobil ve bankkartcom.tr'den katılım sağlanması gerekiyor.  Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 Türk Lirası ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 Türk Lirası Bankkart Lira verilecek. Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 75 TL kazanabilir. 

Ziraat Bankası yeni kampanyasını resmen duyurdu! 75 TL hediye edilecek! Bankkart ı olanlar hemen baksın!

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacak. Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararnabilecek. Yine verilen bilgiye göre, Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil olmayacak.


Geri Dön