18 / 04 / 2024

Ziraat Bankası’ndan bu kart için başvurana tam 300 TL hediye!

Ziraat Bankası’ndan bu kart için başvurana tam 300 TL hediye!

Düzenlediği kampanyalarla alışveriş, kredi çekme gibi işlemlerde avantajlı koşullar sunan Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla yüzleri güldürdü. Banka, o işlemi yaptırana tam 300 TL hediye ediyor. Peki ne yapmanız gerekli? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar…



Ziraat Bankası’nın duyurduğu yeni kampanyası, kart çıkartmak isteyen müşterileri, gelen hediyeyle de mutlu ediyor.

Bankanın yeni kampanyasına göre, ek kart başvurusu yapanlara 300 TL hediye ediliyor. Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, banka yeni ek kart başvurusu yapıldığında 100 TL, toplamda 3 ek kart sahiplerine ise 300 TL Bankkart Lirayı başka şart olmaksızın hediye ediyor.

Kampanya çerçevesinde ilk kez ek kart için başvuracak kişilere fırsatlar sunulurken, yeni ek kart çıkaran kişiler, kartlarını kullanarak tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri harcamaları için 100 TL, toplamda 3 ek kartta ise 300 TL Bankkart Lira hediyesini alıyor.

Ziraat Bankası’ndan bu kart için başvurana tam 300 TL hediye!

NE ZAMANA KADAR BAŞVURU YAPILABİLİR?

Kampanyanın içeriğine ilişkin yapılan açıklamaya göre,  bu kampanyadan yararlanmak için 31 Mart 2023 tarihine  ek kart başvurusunda bulunmak gerekiyor.

Müşteri bazlı düzenlenen kampanyada, Bankkart Lira kazanma işleminin, bir müşterinin ilk defa alacağı 3 ek kart için geçerliliği bulunuyor.

Ziraat Bankası, o işlemi yaptırana tam 300 TL hediye ediyor. Peki ne yapmanız gerekli? Başvuru şartları neler? 


Geri Dön