19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası’ndan emeklilere özel kredi avantajları!

Ziraat Bankası’ndan emeklilere özel kredi avantajları!

Ziraat Bankası maaşını bankadan alan emeklilere özel kredisi faiz oranları ve avantajlar sunuyor. Ziraat Bankası emeklinin artısı konut kredisi ve ihtiyaç kredisi faizleri ne kadar?



Ziraat Bankası maaşlarını bankadan alan emekliler için özel avantajlarla kredi kampanyaları sunuyor. Banka maaş müşterileri için avantajlı koşullar sunduğu gibi kredi işlemlerini bankaya gitmeden dijital işlemlerle çekebilme olanağı da sunuyor.

Banka ihtiyaç kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerine özel 10 puan faiz indirimi uyguluyor. Maaşını Ziraat Bankası’ndan alan tüketiciler %1.25 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanılırken maaş müşterisi olmayan tüketiciler için faizler %1.35’e çıkıyor.

Ziraat Bankası maaş müşterisi emekliler için ise 500.000 TL’ ye kadar konut kredisi faiz oranlarını %0.99, 500.000 TL üzerinde ise %1.19 olarak uyguluyor. 15 yıl vadeye kadar kullanılabilen kredinin yıllık maliyet oranı ise %12’ye denk geliyor.

Ziraat Bankası söz konusu kredi ürünleri sağladığı ayrıcalıklarından yararlanabilmek için bankanın İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olunması ya da yeni başvuruda bulunulması gerekiyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı'nda yer alan haere göre; Ziraat Bankası maaş müşterileri için 100.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler yaklaşık 1.430 TL, toplam ödeme ise 171.300 TL’ ye denk geliyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’ndan maaş müşterisi olan tüketicile r için 40.000 TL tutarda 5 yıl vadeli kredi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksitleri 950 TL, toplam geri ödemesi de 57.000 TL oluyor.


Geri Dön