27 / 04 / 2024

Ziraat Bankası’ndan son çağrı yapıldı

Ziraat Bankası’ndan son çağrı yapıldı

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik son bir çağrı yapıldı. İşte Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yapılan son çağrının detayları.



Bankalarda kalan hesaplara yönelik bankalardan müşterilere çağrı geliyor. Ziraat  Bankası'ndan müşterilerine önemli bir çağrı geldi. 

Ziraat Bankası hesabı olanlara banka tarafından önemli bir duyuru yapıldı. Bankada parası olan ancak 10 yıl gibi uzun bir süre boyunca işlem yapanların hesaplarındaki paralar aktarılacak. Banka tarafından yayımlanan listede adı olup başvuru yapanların paraları Haziran ayında çekilecek. İşte detaylar:

Sadece kamu bankaları değil, özel bankalar da son dönemlerde zaman aşımına ilişkin açıklamalar yapıyor. Ziraat Bankası’nda hesabı olup bankasındaki parasına dokunmayanların ödemeleri zamanaşımına uğraması halinde Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu’na devredilecek.

Ziraat Bankası bunun için bir liste yayımlayarak son tarihi açıkladı. Banka tarafından yapılan son açıklamaya göre vatandaşların 15 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru yapması gerekecek. Aksi durumda listedeki hesaplardaki paralar sıfırlanacak.


Geri Dön