26 / 04 / 2024

Zirveden Göksu Ankara Eryaman'da yükseliyor!

Zirveden Göksu Ankara Eryaman'da yükseliyor!

Ankara Eryaman'da Zirve Grup Hazır Beton güvencesiyle yapılan 'Zirveden Göksu' sosyal donatıları ve peyzajıyla, sektöre yeni bir bakış açısı getirirken konut projeleri arasında da farklı bir örnek olacak.



Ankara Eryaman'da doğayla iç içe, sosyal donatıları ile farklı, çok özel bir proje hayata geçiyor. Zirve Grup Hazır Beton güvencesiyle yapılan 'Zirveden Göksu', inşaat sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor. 


Zirveden Göksu, 20 katlı 3 blok ve 224 daire ile 28 bin metrekarelik toplanı alan üzerinde Eryaman'da yükseliyor. Her şeyi zirvede sunan konsept, 25 bin metrekarelik yeşil alanıyla, Eryaman'ın en yeşil projesi olacak. Zirveden Göksu, Ankara'nın yükselişe geçen bölgelerinden biri olan Eryaman'da sosyal donatıları ve peyzajıyla, konut projeleri arasında farklı bir örnek olacak. Projede spor alanları, güvenlik kriterleri ile yaşam kalitesine dair detaylar bir araya geliyor. 


Projede, güvenlik de en önemli başlıklar arasında yer alıyor. Kamera sistemi ve tek noktadan giriş ile Zirveden Göksu'da 24 saat güvenlik üst düzeyde  sağlanıyor. Evlerin hemen yanı başında yer alan fitness salonlarıyla yaşam konforuna ayrıcalıklı bir bakış açısı getiriliyor. Zirveden Göksu'da, her öğe önce çocuklar düşünülerek hayata geçiriliyor. Malzeme seçimlerinde ise, her biri kendi alanında lider olan firmaların tercih edildiği Zirveden Göksu, ödeme seçeneklerinde de kolaylık sağlıyor. Bu projede konut sahibi olmak isteyenler için lansmana özel fiyatlar ya da 36 ay faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Posta Ankara


Geri Dön