25 / 04 / 2024

Zirvepark geniş sosyal alanlara sahip!

Zirvepark geniş sosyal alanlara sahip!

Adım adım sağlıklı bir hayat Zirve ’ de Zirvepark, spor alanlarıyla birlikte daire sahiplerine hemen evinin yanı başında, güvenli bir ortamda spor yapma olanağı sunuyor...



Son yıllarda konut almak isteyenler, “Bir göz odam olsun yeter” demek yerine ilk sırada güvenlik olmak üzere, havuz, sauna, akıllı ev sistemleri ve spor alanları bulunan projeleri daha fazla tercih ediyor. Yapılan son araştırmalara göre kredi seçeneklerinin çok fazla olması ve uzun vadeye yayılması konut almak isteyenlerde “daha iyi bir evde yaşamalıyım” düşüncesini ön plana çıkarıyor. Konya’da geniş ve ferah dairelerde lüks ve konforlu bir yaşam sürmek isteyen ailelerin tercihleri arasında ilk sıralarda ise Somuncu Grup tarafından inşa edilen Zirvepark yer alıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak, “Yeni konutlarda ilk tercih edilen depreme karşı güvenli binalar… Akıllı ev sistemleri, sauna, kapalı spor salonları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları da tercih sıralamasında ilklerde yer alıyor. Zirvepark’ta gerek mimari özellikleriyle gerekse sosyal donatılarıyla Konya’ya ilkleri yaşatan bir proje. Zirvepark’ın çok tercih edilmesinin nedenlerinin başında da bu sebepler geliyor.”diye konuştu.


Adım adım sağlıklı bir hayat Zirve’de Zirvepark, spor alanlarıyla birlikte daire sahiplerine hemen evinin yanı başında, güvenli bir ortamda spor yapma olanağı sunuyor. Yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu sayesinde Zirve’deki herkes hem spor yapmanın hem de doğa ile iç içe yaşamanın mutluluğunu sürecek. Zirvepark’ta fitness, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahası ile yaşam çok daha sağlıklı bir hal alıyor.


Doğanın kalbinde suyun en saf hali,  “Gökyüzü havuzunda”

Zirvepark yüzme havuzunu çatıya konumlandırarak Konya’da bugüne dek hiç yapılmamış bir konsepti hayata geçiriyor. Güneşin ve suyun keyfini terasa taşıyan projeyle birlikte ev sahipleri doğanın kalbinde suyun en saf haliyle karşılaşacak. 


Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneğin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor.




Zirvepark Konya İletişim Bilgileri 

Tel: 444 9 766 

Web: www.konyazirvepark.com


Geri Dön